PhotoArt by Ralf dă startul campaniei Fabulous Over 40

0
1387

photoartbyralf.com , un  studio foto boutique lansat în inima Bucureștiului în zona Charles de Gaulle specializat pe Contemporary Portraiture, Glamour, Personal Branding & Fine Art Portraits lansează campania Fabulous Over 40. Proiectul urmărește femeia modernă peste 40 de ani, femeia frumoasă, elegantă, înțeleaptă, împlinită, femeia care a acumulat multiple experiențe de viață și pe care le împărtășește și inspiră.

Campania pornește la drum cu un know how internațional, cu o poziționare fotografică strategică și un stil de creație fotografică aparte, cu influențe de fotografie  fine art.

Ralf sau Raluca Alina Florescu proprietara studioului și fotograful, este specializată în fotografie la Institute of Photography, UK, cu premii câștigate la nivel internațional la The Portrait Masters, comunitatea internațională a celor mai buni fotografi de portrete din lume, cu investiții permanente în educație pe fine art photography,  este și ea o femeie de peste 40, o femeie care se simte frumoasă, împlinită, asumată și care dorește capteze prin arta ei, frumusețea și experiențele altor femei asemenea.

Accentul pus pe prelucrare și editare face ca imaginile create de photoartbyralf.com    fie mai mult decât o documentare fotografică a subiectului, artworkul performat de  photoartbyralf.com este un concept de content fotografic care transpune fotografia în creație picturală, creînd opere care vor deveni extrem de valoroase pentru cei dragi peste ani de zile.

Pachetul campaniei este extrem de variat și include consultații de styling, acces la o garderobă amplă a studioului, multiple ținute, 2-3 ore de ședință foto ( puteți bucura de această experiență împreună cu cineva drag), 5 fotografii digitale editate fine art, invitație pentru participantă și pentru o prietenă la expoziția care va încununa evenimentul, vouchere pentru sesiuni viitoare și o eșarfă de mătase marca Marie Nouvelle. La expoziție PhotoArt by Ralf va expune cel mai frumos portret al fiecărei femei participante cu care aceasta va pleca acasă, acesta este cadoul studioului pentru participarea la campanie.

Costul pachetului este de 380 euro (redus de la valoarea inițială de 800 euro)

Dacă dorești să te înscrii la această campanie, Informații și programări pe [email protected]Locurile sunt limitate.

Mai multe detalii pe https://www.photoartbyralf.com/en/campaigns/landing-page/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here