Magistratul Ion-Tudoran, lovit de boli incompatibile cu profesia încă din 2014-2015

0
709

Internat prin sanatorii de psihiatrie pentru a scăpa de anchetele SIIJ, controversatul judecător Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, care a activat la Curtea de Apel București, ascunde un secret în măsură să provoace un adevărat cutremur în Justiție. Magistratul socotit corupt chiar și de către foști colegi ai săi (vezi cazurile de mită denunțate în ultima vreme) a ascuns faptul că din 2015 trebuia să se ceară la pensie deoarece era GRAV BOLNAV.

Documentele medicale dezvăluie extrem de clar cum Corneliu Bogdan Ion-Tudoran nu mai era capabil să judece deoarece suferea de diabet zaharat tip II și de hipertensiune arterială. Cu sute de medicamente prescrise, Tudoran nu putea să își țină în frâu afecțiunile ce îi cauzau celebrele ieșiri nervoase, haotice chiar. Era de înțeles. Și tocmai de aceea profesia de magistrat nu avea cum să fie compatibilă cu diabetul agravat de hipertensiune. Căci oricine știe regimul drastic la care trebuie să se supună un diabetic și mai ales crizele acestuia cauzate de glicemia scăzută. Drept dovadă că afecțiunile lui Ion-Tudoran au fost reale stă atacul cerebral ce l-a trimis la pensie. Dar și degenerarea sistemului nervos ce l-a împins la sanatoriu. Cum de nicio autoritate nu a fost în stare să interpreteze și să înțeleagă că acest magistrat, Ion-Tudoran, trebuia, de fapt, de mult timp pensionat? Iar acum, ce se va întâmpla când toți cei trimiși de el în pușcărie își vor cere dreptatea înapoi?

Din 13 februarie 2014 judecătorul a început să își trateze hipertensiunea arterială primară plus tulburări de metabolism al
lipoproteinelor și alte lipidemii (Lovastatinum, Pantoprazolum, Nebivololum).

O simplă analiză a prescripțiilor medicale arată un fapt cutremurător: fără voia lui, e drept, magistratul era bolnav și inapt pentru a mai împărți dreptatea.

La2 noiembrie 2015 – diagnosticat cu diabet zaharat neinsulino-dependent. Incepe tratament 90 zile cu Glicozidum 60 mg pentru că nu isi putea controla glicemia. Instalarea hipoglicemiei in cazul lui era posibila deoarece inregistra afectiuni ale tiroidei si ale ficatului. Instalarea hipoglicemiei este prevazuta si in
prospectul Glocozidum. Hipoglicemia duce la tremuraturi;
• nervozitate si anxietate;
• iritabilitate, nerabdare;
• confuzie si stari de delir;
• ritm cardiac accelerat;
• ameteala;
• somnolenta;
• vedere incetosata;
• foame excesiva si stari de greata

medical

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here