Primăria Sector 1 anunţă licitaţie pentru complexul educaţional din cartierul Greenfield

0
1113

Primăria Sectorului 1 anunţă pe SICAP licitaţie pentru construirea unui complex educaţional în cartierul Greenfield, la o valoare totală estimată de 38.198.192 lei.

Complexul ar urma să includă: şcoală, grădiniţă, căi de circulaţie, spaţii verzi, terenuri de sport, zone de joacă, corpuri de iluminat, spaţiu de parcare.

Acesta va fi amplasat în partea de nord a Bucureştiului, cuprinsă între pădurea Băneasa, pădurea Tunari şi Aleea Teişani.

Grădiniţa urmează să aibă o suprafaţă de 2.560 mp, cu regim de înălţime P+1 şi va găzdui 15 grupe, numărul estimat de utilizatori fiind: 44 de angajaţi şi 150 de copii.

Terenul alocat şcolii va avea o suprafaţă de 5.335 mp. Clădirea va avea un regim de înălţime P+2 şi va include: 13 săli de clasă, 10 cabinete şi laboratoare, o bibliotecă şi o sală de sport, numărul estimat de utilizator fiind: 49 de angajaţi (dintre care 24 cadre didactice) şi 390 de elevi.

Suprafaţa terenului de sport va fi 472 mp, a curţilor de joacă/recreaţie acoperite – 312 mp, iar a curţilor de joacă/recreaţie deschise – 406 mp.

Va exista şi o platformă de parcare pentru biciclete, iar suprafaţa spaţiului verde pe sol natural este prevăzută la 3.223 mp.

Se vor amenaja 20 de locuri de parcare la nivelul solului, iar în dreptul acceselor către şcoală şi grădiniţă se vor prevedea lărgiri pentru staţionarea de scurtă durată a automobilelor sau a autobuzelor şcolare.

În vederea evaluării, componenta financiară va reprezenta 70%, perioada de garanţie acordată lucrărilor 20 %, iar experienţa specifică a experţilor cheie 10%.

Durata contractului este de 20 de luni. Media anuală a cifrei de afaceri globale ale ofertantului pe ultimele 3 exerciţii financiare disponibile trebuie sa fie de cel puţin 45.000.000 lei.

Termen limită pentru primirea ofertelor: 7 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here