Cea mai bună ofertă LAST MINUTE din vara aceasta vă aduce o reducere de până la 30% pentru înscrierea la BusinessAcademy

0
538

Încă nu este târziu să profitați de cea mai bună ofertă Last minute din vara aceasta!

De asta s-a ocupat BusinessAcademy, unde, cu o reducere de 768 EUR, vă puteți rezerva biletul pentru perfecționarea în domeniul afacerilor moderne și veți porni pe drumul interesant de la începător până la un job sigur și bine plătit.

Grăbiți-vă, această ofertă extraordinară durează doar până pe 31 august! Înscrieți-vă aici.

Porniți în călătoria către un job sigur și mai bine plătit

Pandemia de coronavirus nu a stricat doar multe planuri pentru concediu. Companiile care au avut succes până ieri, se închid, mulți oameni au rămas fără job, iar mulți lucrează doar pentru o parte din salariul de dinainte. În același timp, companiile caută tot mai mult persoane capabile să fie manageri, care se pot descurca pe poziții înalte și care dețin cunoștințe și abilități, datorită cărora pot îmbunătăți semnificativ afacerea companiei pentru care lucrează.

Astfel de manageri câștigă și câteva salarii lunarii medii și nu trebuie să aștepte un job – jobul îi așteaptă pe ei.

De aceea, BusinessAcademy, una dintre cele mai de calitate școli de afaceri din regiune, care deja de ani de zile școlarizează cu succes angajații pentru cele mai bine plătite joburi din zilele noastre, a decis ca pentru vara aceasta să pregătească o ofertă specială last minute, care, cu o reducere mare, vă oferă posibilitatea ca și voi să pășiți în lumea oamenilor de afaceri de succes în doar 12 luni de școlarizare.

Alegeți destinația de afaceri care vă interesează cel mai mult

Ofertele de angajare în domeniul afacerilor moderne cresc în mod constant, iar angajatorii caută, în general, oameni care, în primul rând, aduc rezultate de afaceri bune, conduc echipa cu succes și urmăresc tendințele în afacerea modernă. De aceea persoanele care dețin abilități practice și certificate de prestigiu în domeniul afacerilor moderne au un mare avantaj față de concurență.

La BusinessAcademy vă puteți școlariza în conformitate cu fluxurile moderne în afaceri, dar și să vă asigurați unele dintre cele mai recunoscute certificate de afaceri, precum certificatul Cambridge, LCCI, IQN etc.

În funcție de domeniul de afaceri care vă interesează cel mai mult la BusinessAcademy, aveți la dispoziție 12 programe diferite. Alegeți Cambridge Business Program, Antreprenoriatul, Marketing, Finanțe, Management și Administrația de afaceri, căci indiferent ce veți alege, nu veți da greș. Oricare dintre aceste ocupații garantează un job excelent și câștiguri mari – încă de la început.

Cursuri în clasă sau de acasă

Dacă alegeți școlarizarea la BusinessAcademy, alegeți și modul de frecventare a cursurilor – din clasă sau de acasă.

Cursurile în clasă sunt bazate pe minimul de teorie și maximul de practică. Studiul se bazează pe taskuri și proiecte cu care vă pregătiți foarte repede pentru a face singur munca de viitor. Cursurile se desfășoară la București, de 2 până la 3 ori pe săptămână, a câte 3 ore.

Dacă vă place să aveți libertate mai mare în studiu, sau nu vreți să veniți la curs, toate cunoștințele și abilitățile, dar și diplome profitabile le puteți obține învățând online – din orice oraș, orice țară, cu ajutorul Distance Learning System, care se dezvoltă de peste 20 de ani. Studiul online include lecții și materiale online, cursuri live stream, tutoriale audio și video, contact cu coordonatorii în timp real, teste interactive pentru verificarea cunoștințelor… Ca și cum ați fi prezenți în clasă. Este suficient să aveți un calculator și internet.

Certificate recunoscute și de perfecționare cât timp aveți nevoie

BusinessAcademy deține toate autorizațiile Departamentului de Examinări Cambridge pentru examene internaționale. Cursanților săi le oferă posibilitatea de a susține examene pentru certificate care sunt foarte importante în lumea afacerilor, fiind recunoscute atât în țară, cât și în străinătate. Acestea vor fi garanția voastră că ați asimilat cunoștințe, dar și că ați dobândit abilitățile celor mai de succes oameni de afaceri.

Așadar, acesta este doar unul din numeroasele beneficii din cadrul școlarizării. Vedeți ce obțineți.

Vara aceasta obțineți succesul dorit!

Dacă alegeți să investiți în propria persoană și în școlarizarea la BusinessAcademy, imediat la începutul programului de școlarizare vă puteți aștepta la rezultate și câștiguri în carieră dvs.

Gândiți-vă bine. Cea mai bună oferă last minute pe care o puteți alege vara aceasta este cea care vă va oferi posibilitatea de a păși către un viitor sigur al managerilor de succes foarte bine plătiți.

Grăbiți-vă, numărul de locuri disponibile este limitat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here