V-ați gândit la asta?

0
1663

Daca am avea toti masini electrice… si am ramane într-un ambuteiaj de cateva ore… Bateriile sunt moarte! Asa e? Si apoi ce facem? Buna intrebare! Totusi, cei care aveti Tesla puteti sa luati legatura cu Elon! Sa mai agravez situatia si sa spun ca practic nu exista încalzire în masina electrica? Iar daca esti blocat pe drum toata noaptea, fara baterie, fara incalzire, stergatoare, radio, GPS, fara, fara, fara… (toată bateria descarcata)!!! Puteți încerca să sunați la 911/112 si sa duceti femeile si copiii în siguranta!

Care siguranta?
Nu vor putea sa vina sa va ajute pentru ca toate drumurile sunt blocate si probabil vor impune ca toate masinile de politie sa fie electrice (daca mai avem politie)!!! Apoi cand drumurile sunt deblocate, nimeni nu se mai poate misca! Bateriile lor sunt moarte.
Cum tractezi mii de mașini moarte în trafic? Cred că aceasta este o afacere la care sa ne gandim pe viitor. Drone pentru livrarea bateriilor grele și cineva care va scoate bateriile descarcate și le v-a instala pe cele incarcate.)
Aceeasi problema și la plecarile în vacanta de vară cu blocaje de kilometri.
Daca ma gandesc la Germania, unde traiesc acum, tara (stau-lui/congestion/traffic jam/trafikprop/الازدحام المروري/交通阻塞/Пробка/atasco) ma ia cu durere de cap.
Practic NU ar exista aer condiționat într-o mașină electrică. Ți-ar dezumfla bateriile cat ai clipi.

Desigur, nici un politician sau reporter nu vorbește despre asta! Pentru ca toti, dar TOTI, FARA EXCEPTIE, TOTI sunt niste nenorociti ASERVITI.
Sa-mi explicati si mie ce o sa faceti cu bateriile si zeama din ele ca sa nu poluati planeta asta amarata?
Sa va vad daca toti v-ati incarca tigaile in acelasi timp, cum ar face fata reteaua de distributie…
Sa va vad cand o masina de pompieri sau o salvare se va opri cu un km inainte de destinatie. O sa fugiti cu prelungitoare dupa ele.

Si cate argumente de bun simt as mai avea sa va dau, de sa va saturati si sa va iasa din cap tampeniile cu incalzirea globala promovata tot de niste degenerati de pe la forumul economic al defectilor.
De altfel, la butoane sunt majoritatea doar niste bosorogi libidinosi si sterpi care nici progenituri nu au reusit sa lase pe pamantul asta. Era de asteptat sa nu-i mai intereseze ce urmeaza dupa ei. Cat mai au de trait, macar sa faca rau cat mai mult posibil.

Ah, sa nu uit. De cateva zile s-a listat apa la bursa. Care mai aveti putin creier, incercati sa va imaginati ce o sa urmeze.

Apa Kangen!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here