Uber ii supara tot mai tare pe taximetristi. Introduce si plata cash

0
1430

Serviciul de ride-sharing UBER va introduce începând de miercuri un proiect pilot prin care o parte dintre clienţii companiei vor avea posiblitatea de a plăti (şi) cash cursele, primind, totodată, şi posiblitatea de a primi curse gratuit atunci când fac trecerea către card.

Strategia are ca scop creşterea numărului de persoane care, într-un final, vor introduce cardul în aplicaţie, şi diminuarea numărului celor care şi-au instalat aplicaţia UBER, dar nu au făcut nicio călătorie, potrivit wall-street.ro.

Sistemul este unul implementat la nivel global şi testat în sute de oraşe.

După prima călătorie cu numerar, utilizatorii vor primi notificări pentru a încărca un card. Dacă vor încărca un card VISA emis de BCR (prepaid, debit sau card) până pe 15 noiembrie, vor primi automat 5 călătorii gratuite disponibile. Promoţia se aplică tuturor celor că încearcă UBER într-o primă fază folosind cash, după care introduc în aplicaţie un card BCR Visa prepaid, debit sau credit.

Cum funcţionează

UBER va alege, aleator, circa 10% din utilizatori, fie că au conturi active cu sute de curse, sau inactive, cu nicio cursă, şi va oferi acestora, pe lângă curse gratuite, şi posiblitatea de a plăti cash. “Practic, poţi încerca şi testa serviciul fără un card ataşat în cont. Focusul va fi pe utilizatorii noi, scopul fiind acela de a stimula adopţia plăţilor electronice. VISA şi BCR, partenerii noştri în acest demers, oferă de asemenea şi câte cinci curse gratuite”, spune Nicoleta Schroeder, CEO UBER România.

Sistemul este unul complet automat care alege aleator din baza de “sute de mii de clienţi” ai UBER în România, fie că sunt din Bucureşti, Braşov, Timişoara sau Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here