Ţiriac Auto susţine tinerii talentați

0
2746
tiriac auto
  • Țiriac Auto a găzduit etapa din București a „Olimpiadei pe meserii” pentru clasele a X-a și a XI-a
  • Compania a prezentat programul de Internship în cadrul „Inovafest” din incinta Universitatii Politehnice din Bucuresti

București, 13 aprilie 2017. Ţiriac Auto a găzduit „Olimpiada pe meserii”, concurs care se adresează elevilor din învăţământul profesional, cu înclinaţii deosebite şi deschidere pentru performanțe în domeniul auto. Mai mult, compania a prezentat programul său de internship, ce oferă tinerilor pregătire în domeniul auto, precum și posibilitatea de a intra în sistemul de burse și de angajări, în cadrul concursului de creatie si tehnologie „Inovafest”.

La „Olimpiada pe meserii”, desfășurată la iniţiativa Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), au participat 25 elevi din clasele a X-a şi a XI-a, ce urmează variate forme de învăţământ profesional.

„Strategia noastră este să susținem în permanență performanța și este normal să fim alături de tinerii talentați ai României și să le încurajăm dezvoltarea profesională. Organizarea acestui concurs este doar un pas pentru noi, în efortul de a pregăti noi generații de profesioniști, la fel cum este si prezența noastră la Universitatea Politehnică din București, la concursul Inovafest. Vom continua să sprijinim tinerele talente prin burse, training-uri și inclusiv angajări”, a declarat Daniel Antor, CEO Țiriac Auto.

Subiectele pentru proba practică a „Olimpiadei pe meserii” au fost elaborate de către ISMB, în colaborare cu specialiștii Țiriac Auto. Proba practică s-a desfășurat în service-urile Ţiriac Auto. La concursul elevilor de clasa a X-a, care a avut loc în service-ul Mitsubishi Țiriac Auto, aceștia au susținut, ca probă practică, subiectul „Descrierea şi detalierea unei distribuţii a unui motor”. Pentru proba practică aferentă clasei a XI-a, elevii au realizat o revizie în service-ul Hyundai Țiriac Auto, asistaţi de tehnicienii companiei.

Reprezentanții companiei au fost implicați direct în procesul de jurizare a probelor practice, iar evaluarea a avut loc în colaborare cu profesorii de specialitate, ce au făcut parte din comisia de jurizare.

Festivitatea de premiere a avut loc în incinta Ţiriac Auto, alături de reprezentanţii Inspectoratului Școlar al Municipiului Bucureşti şi de părinţii copiilor participanţi.

Țiriac Auto și-a propus să susțină caștigătorii și în faza următoare a „Olimpiadei pe meserii”, etapa națională, precum și să asigure celor interesați să urmeze o carieră în domeniul auto un program de internship, training și burse dezvoltat special pentru tinerii talentați ai României.

În perioada imediat următoare, Ţiriac Auto pune la dispoziție centrele sale din Bucureşti şi Braşov pentru găzduirea etapei naționale a acestui concurs.

Despre Țiriac Auto

Ţiriac Auto, companie activă de 25 de ani pe piața auto din România, face parte din Grupul Țiriac, care reunește peste 40 de companii private autohtone, activând în multiple sectoare precum imobiliare, auto, servicii financiare, transport aerian și energie. Pe lânga acestea, Țiriac Holdings desfășoară activități în câteva domenii conexe – servicii de pază și protecție, property management, servicii de media etc.

Ţiriac Auto reprezintă şase dintre cele mai cunoscute mărci auto existente pe piaţă: Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz şi Mitsubishi. Reţeaua de distribuţie şi service Ţiriac Auto asigură accesibilitate şi servicii de calitate în orice colţ al României.

În fiecare locaţie există consilieri gata să ofere soluţii adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienţii Ţiriac Auto. Totodată, locaţiile service Ţiriac Auto sunt autorizate şi pregătite să efectueze reparaţii unui portofoliu extins de mărci auto.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați: Silviu Nicolescu, Manager Comunicare, Țiriac Auto, 0743 332 111, [email protected].

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here