Sodexo implică întreaga sa rețea de utilizatori de tichete de vacanță în sprijinirea asociației MagiCAMP

0
1050

București, 9 mai 2019 – Sodexo România devine susținător activ al comunității MagiCAMP în cadrul unui parteneriat pe termen lung. Sodexo și-a luat angajamentul de a dona către MagiCAMP câte un leu pentru fiecare utilizator activ al tichetelor sale de vacanță si contribuția companiei pentru proiectele MagiCAMP din anul 2019 se va ridica până la circa 380.000 lei (echivalentul a aproximativ 80.000 euro).

Parteneriatul derulat prin intermediul Stop Hunger, asociație a  Sodexo România, va sprijini taberele MagiCAMP din 2019, în care vor participa mai mult de 600 de copii și voluntari.

De asemenea, 21 de familii aflate in dificultate vor putea călători într-o destinație de vacanță pentru a petrece câteva zile departe de presiunile tratamentului medical pe termen lung al copilului.

Sven Marinus, CEO Sodexo Romania: „Parteneriatul are un impact mai amplu, nu doar asupra unui grup vulnerabil. Am decis să implicăm în proiect comunitatea extinsă Sodexo, fiecare utilizator sprijinind astfel o cauză importantă, doar prin exercitarea dreptului de a-și utiliza tichetele de vacanță. Știm că pentru comunitatea MagiCAMP, însemnătatea unei vacanțe este una specială, motiv pentru care suntem onorați că-i putem susține.”

Contribuția Sodexo către MagiCAMP va crește în timp, pe măsură ce se va extinde și comunitatea de utilizatori activi de tichete de vacanță.

MagiCAMP susține copii care suferă de cancer și alte boli grave, ajutând familiile lor aflate în cele mai dificile momente. Asociația oferă sprijin material, precum bunuri de consum și cazare pe durata tratamentelor pe termen lung, dar și consiliere psihologică, vacanțe de familie și tabere de vară terapeutice.

 „Credem că fiecare dintre noi poate face ceva magic. Am fost binecuvântați cu o comunitate incredibilă de oameni, contribuitori individuali sau parteneri ca Sodexo, care sunt alături de MagiCAMP. Știm că atunci când un copil suferă de o boală gravă întreaga familie este afectată. Suntem recunoscători să avem alături parteneri care înțeleg nevoia copiilor și a părinților de a se juca, de a se bucura și râde, dar și nevoia de a avea acces la sprijin emoțional, de a se simți respectați și în siguranță”, spune Melania Medeleanu, Președinte MagiCAMP.

Sodexo sprijină activ mai multe cauze sociale prin intermediul asociației Stop Hunger, care ajută comunitățile slab dezvoltate să crească prin intermediul unor programe de sustenabilitate alimentară, educație și susținerea femeilor din comunitati defavorizate.

În ultimii ani, mii de persoane din comunități vulnerabile din România au beneficiat de sprijinul Sodexo, oferit prin intermediul unor donații de alimente, programe educaționale de nutriție și de susținere a femeilor. Anul trecut compania a investit aproximativ 150.000 euro pentru cinci inițiative sociale derulate în România.

Despre Sodexo Romania

Sodexo Romania este parte a Grupului Sodexo, lider mondial in domeniul serviciilor pentru calitatea vieții. Compania activează pe piața din România de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexă de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 20.000 de companii si 1,5 milioane de angajați utilizează deja produsele Sodexo.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: [email protected]

Despre MagiCamp

MagiCAMP este o asociație neguvernamentală înființată în anul 2014 cu misiunea de a sprijini copiii cu afecțiuni oncologice sau alte boli grave, pentru a-i ajuta să beneficieze de experiențe deosebite, specifice copilăriei, să capete încredere în propriile forțe prin intermediul relațiilor de prietenie și a jocurilor și să-i ajute să vadă dincolo de boală. MagiCAMP oferă tabere gratuite, cazare în apropierea unor spitale pentru întreaga familie, precum și alte programe pentru copii cu afecțiuni grave și pentru familiile acestora, creând un mediu de sprijin complex care depășește experiența pe care aceștia o au în spitale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here