Papagalul piarist Arghiropol Sebastian, abonat la bani publici si europeni, isi trimite milogii la cersit advertoriale de presa moca! pentru un eveniment in “concubunaj” cu ministerul Apelor si Padurii de la care a supt cash, crezand ca presa e ceva sluga

0
2013

Hipsterul batran (are 50 de ani in decembrie anul asta) din imagine e sef de agentie de PR. Il cheama Mihail Sebastian Arghiropol si, curios lucru, fiindca provine din Ploiesti, a dezvoltat repede sindrom de tupeu miticist cu agentia de PR si mizerii de media pe care o conduce. V-am zis ca e la mare moda sa faci “piar” imbracand o cauza comunitara sau un eveniment de caritate in cuvinte frumoase ca sa impresionezi presa, ascunzand ca tu, agentie de apartament, ai luat cascaval serios de la companii private pentru “campanie”. In general, mentalitatea unor tarani media precum Arghiropol e ca presa e ceva sluga la dispozitia lor. Astfel, isi pun boschetarii angajati sa sune cu insistenta la presa, mai ales locala, fiindca piarizdele miloage cred ca cu noi isi permit, si sa intrebe nedumerite “cum, nu veti participa maine la evenimentul organizat de noi la Cluj pentru Ministerul Apelor si Padurilor? Vaai, dar v-am trimis email, il mai trimit o data”. Nu, fa, nu vom participa, ne doare in cur de evenimentul vostru. Spune-i batranelului de Arghiropol exact asta.

Apropo de compania de “piar” Media One, sa ne uitam putin ce de bani face domnul Arghirpol de pe susanelele sale media:

media:

In fapt, am cerut la Guvern pe 544 toate contractutele lui Media One, sa vedem putin cat a papat hispterul batran in ultimii ani, caci amarnic ii mai place banul public:

SC Media One SRL din Ploieşti este abonată la contractele cu statul. Compania are un succes atât de mare la contractele cu statul în situaţia în care este patronată de un scenarist cvasinecunoscut. Firma este atât de bine înfiptă în licitaţiile publice încât a câştigat un contract de publicitate de aproape jumătate de milion de euro de la ANAF, în situaţia în care unul dintre reprezentanţii firmei fusese condamnat într-un dosar DNA, asa cum arata Gazeta de Cluj.

În mare parte, se pare că firma lui Arghiropol face afaceri doar cu statul român, câştigând zeci de licitaţii de la instituţiile publice. Spre exemplu, CJ Bihor a atribuit contractul ”Campanii de conştientizare publică în cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Bihor” firmei Media One. Administraţia judeţeană bihoreană estimase contractul la aproape un milion de euro, dar Arghiropol a câştigat licitaţia pentru suma de 1.790.124,33 de lei, fără TVA.

Administraţia din Caraş Severin a atribuit contractul ”SERVICII DE CONSULTARE A GRADULUI DE CONŞTIENTIZARE PUBLICĂ pentru „SISTEM INTEGRAT DE MANAGEMENT AL DEŞEURILOR ÎN JUD. CARAS- SEVERIN” firmei… SC Media One, din Ploieşti. Aici, contractul a fost estimat la valoarea de 1.450.106,64 de lei, fără TVA, însă firma de publicitate a câştigat licitaţia pentru suma de 976.839,36 de lei, fără TVA.

In cursul lunii august 2008, cu ocazia organizării licitaţiei de atribuire a acestui contract, inculpata Rudeanu Cristina Maria, în calitate de reprezentant al SC Media One S.R.L., a falsificat mai multe documente de participare la licitaţie (scrisoarea de garanţie bancară, certificatul de atestare fiscală, certificatul fiscal privind impozitele şi taxele etc.) documente care au fost prezentate Autorităţii Contractante de către alţi reprezentanţi ai acestei firme, cu consecinţa câştigării licitaţiei de către S.C. Media One S.R.L. Mai mult, după încheierea contractului, inculpata a mai prezentat alte două documente contrafăcute (scrisoarea de garanţie bancară de bună execuţie şi erata la acest act).

Si, ca sa fie tacamul complet, Arghiropolul injura de morti si mame PSD de la al carui guvern ia cascaval:

Felicitari Ministrului Ioan Denes, oare ce pila politica o fi sunat la el pentru Arghiropol?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here