MaxBet România, dezvoltare accelerată și noi investiții substanțiale, în urma preluării de către Novalpina Capital a celui mai important jucător din industria românească a jocurilor de noroc

0
555

Maxbet este lider de piață în industria jocurilor de noroc, cu 1400 de angajați și 117 locații în 15 localități. În 2019, înainte de pandemia Covid-19, grupul MaxBet România a avut o cifră de afaceri de 133 de milioane de euro.

Novalpina Capital are un fond total de angajament de peste 1 miliard de euro și o prezență puternică în întreaga Europă, în mai multe domenii de activitate precum healthcare, B2B, software și jocurile de noroc.

În perioada următoare, MaxBet va trece printr-o perioadă de creștere accelerată, cu investiții puternice în dezvoltarea companiei prin deschiderea de noi locații, inovări în zona digitală și consolidarea poziției de lider.

MaxBet România, cel mai important jucător din industria românească a jocurilor de noroc, cu o cifră anuală de afaceri de peste 100 de milioane de euro, anunță demararea unei etape de dezvoltare și creștere accelerată ca urmare a finalizării procesului de achiziție.

În urma tranzacției, grupul MaxBet România va beneficia de expertiza și experiența Novalpina Capital, care are o prezență puternică în multiple domenii de activitate, cum ar fi healthcare, B2B, software și jocuri de noroc.

În săptămânile și lunile următoare, pentru MaxBet România urmează o perioadă de creștere accelerată marcată prin deschiderea de noi locații și consolidarea poziției sale de lider.

“Vrem să inovăm, să ne extindem atât geografic, cât și digital. Această tranzacție coincide cu noi investiții care ne permite să continuăm să creștem. Apartenența la un grup atât de puternic înseamnă suport strategic și capital. Investițiile nu se vor limita la deschiderea de noi locații, ci și la crearea de valoare adăugată prin îmbunătățirea experienței clienților în sălile de jocuri MaxBet și specializarea angajaților. Vorbim despre investiții substanțiale pentru a dezvolta o companie într-un mod durabil și responsabil. Vom continua să fim atenți și să investim în succesul programelor desfășurate de Asociația Joc Responsabil, concentrându-ne pe educație și prevenirea dependenței de jocurile de noroc. Suntem și vom rămâne reperul industriei jocurilor de noroc. Satisfacția clienților, operațiunile sustenabile și responsabilitatea vor rămâne o prioritate” a declarat Ioana Bazavan, director general al MaxBet România.

Înființată în 2002, Maxbet România este lider de piață în industria de slot machines având 1400 de angajați și 117 locații în 15 orașe. În 2019, înainte de pandemia Covid-19, grupul avut o cifră de afaceri de 133 de milioane de euro.

În ultimele luni, Maxbet a fost unul dintre actorii principali ai campaniei de comunicare pro-vaccinare a industriei jocurilor de noroc din România, prima campanie de acest tip finanțată exclusiv de un sector privat.

MaxBet România s-a remarcat la nivel național prin proiecte de responsabilitate socială, care au culminat cu construirea singurului heliport medical din București, o investiție de peste 1 milion de euro. În total, MaxBet a alocat proiectelor CSR peste 3,4 milioane de euro, cu focus pe excelența și inovația în medicina românească, respectiv îmbunătățirea condițiilor din sistemul medical. Compania va continua să implementeze proiecte inovatoare de responsabilitate socială și să dezvolte noi proiecte ESG, cu accent pe conservarea naturii, considerarea relațiilor umane și guvernanța corporativă.

MaxBet, cu suportul și sprijinul Novalpina Capital, își propune să contribuie direct la consolidarea și maturizarea industriei de gambling, educarea clienților și susținerea proiectelor și a valorilor Asociației Joc Responsabil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here