Viciul și disperarea – surse sigure de venit pentru MAX BET

1
5150
MAX BET

Într-o ţară bântuită de sărăcie şi de lipsa locurilor de muncă, casele de pariuri apar ca ciupercile după ploaie, cu o viteză demnă de o cauză mai bună, ocupând foste spaţii comerciale unde vând oamenilor iluzii.

Pe seama naivităţii celor care se agăţă de această vicioasă preocupare, în dorinţa de a ieşi din dramatică situaţie în care se găsesc sau de a se îmbogăţii peste noapte, organizatorii de jocuri de noroc proliferează rotunjindu-şi cifrele de afaceri şi profiturile.

Odată cu apariţia datelor financiare pe anul trecut constatăm că organizatorul de jocuri de noroc Max Bet a încheiat cu o cifră de afaceri cumulată de 398.337.733lei (Max Bet SRL – 326.007.798 lei, Max Bet Jocuri Electronice SRL – 78.329.935 lei) şi un profit net de 92.297.596 lei (Max Bet SRL – 86.743.062 lei, Max Bet Jocuri Electronice SRL – 5.554.534).

Din punctul de vedere al marjei de profit, aceasta s-a ridicat la 26,61% pentru Max Bet SRL de la 23,86% cât a fost în anul 2014 şi la 31, 52% faţă de 28,84%, pentru Max Bet Jocuri Electronice SRL.

Este important de spus că Max Bet SRL administrează sălile de jocuri de dimensiuni medii şi mari iar Max Bet Jocuri Electronice SRL administrează sălile de dimensiuni mici.

Aşadar avem „di tăti”, pentru toate buzunarele, mari, medii şi mici pentru că, nu-i aşa, nimic nu trebuie să rămână nejumulit.

Organizatorul de jocuri Max Bet SRL are ca unic acţionar compania Toptunes Limited din Cipru (oare de ce nu mă mir?) iar administrator este doamna Gherghina Ionescu.

Nu doresc să aduc nicio acuzaţie… Atâta timp cât funcţionează legal şi îşi plătesc onest taxele şi impozitele totul este absolut în regulă. Problema este a societăţii, pentru că pe fondul sărăciei şi al neajunsurilor existente, faptul că jucătorii, clienţii acestor săli de jocuri îşi dau ultimii bani pe care îi mai au sau ajung să-şi vândă bunurile, pentru a-şi satisface viciul său dorinţa de înavuţire arată clar lipsa de opţiuni şi de soluţii. Guvernul, cinic încasează taxele şi impozitele din acesta activitate fără să îi pese de unde provin aceşti bani, foarte mulţi bani… Poate că datorită viciului rămân în urmă copii nemâncaţi, care nu pot merge la şcoală sau familii întregi ajung în situaţii dramatice. Este o situaţie la care, cu toţii, ar trebui să reflectăm mai mult.

Sursa datelor financiare si a actionariatului: RisCo.ro

1 COMMENT

  1. Maxbet..o firma de hotii
    .jocurile sjntvatent.monitorizate..iar cistigurkle nu vin inediat ci doar dupa ce bsnii milioane bune iti da vreo 20sau 40lei inapoi…totul este facut din baietii care stau pe camere si vad tot in sala…jocurile sunt.programate uar cibd vor sa nu iti.mai plateasca le trec din sercar pe nivelul hard..afixa iti vor da.cite doua carti. Cind joci pe carti de mii de.ori si niciodata 3 carti iar cindnuti vavda.paguba este de vreo 4sau5 mil luati si plata va fi ..asa de minim 30sau 50ron asa e di la bile si la oricare joc..totjl e programat mimic nu le scapa…atubci cind le trec pe nivrljl deva nu iti msi da se vede un mic semn ecranul jocului adicabdispleiul tremura un.pic si gata te curata..nidte hoti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here