Magnitudinea jafului politicienilor români – Manual de restabilire a încrederii în funcționarul public prin manipularea grosolană a evidențelor economice

0
1079

Scris de Eduard A. Gherghe pentru Raportul de Aur.

Operațiunea Marcel Ciolacu: Restabilirea încrederii populației în administrația publică și instituțiile statului. Pionerul Piedone Sub Acoperire

Avertisment: Dacă ești o persoană cu probleme de inimă sau ai probleme cu tensiunea, acest articol nu este pentru tine!

Acest articol conține informații cu un puternic impact emoțional.

Conform economistului Martin Armstrong, guvernele lumii au cheltuit banii de pensii, iar în 2032, Guvernele vor da faliment, iar Uniunea Europeană se va dizolva.

Dezvăluirile uluitoare pe care le vei citi aici ar putea schimba modul în care privim sistemul de pensii și modul în care politicienii ne gestionează economiile.

Acest avertisment, deși poate părea uluitor la prima vedere, merită atenția noastră. Am decis să investighez cum se aplică această ipoteză în România și am descoperit câteva concluzii șocante.

Cei care au luat deja decizia de a investi în metale prețioase ar putea avea motive să se bucure, însă pentru majoritatea oamenilor, situația ar putea fi mult mai dificilă decât pare, în ciuda aparențelor.

Încrederea într-un sistem financiar este stabilă, iar încrederea populației în instituțiile statului și administrațiile administrative necesită aceeași muncă.

V-am tot spus că un sistem financiar nou necesită cel puțin 10 ani pe piață pentru a prinde rădăcini în sufletele și mințile oamenilor, astfel încât aceștia să dezvolte o încredere de neclintit în acest nou sistem.

Putem lua exemplul Băncii Digitale Revolut, care a fost înființată în 2015 și folosește monede digitale. Deși nu este încă o bancă centrală, în 2025 va avea 10 ani de activitate pe piață. Același tip de muncă și implicare este necesar și pentru restabilirea încrederii cetățenilor.

Magnitudinea Jafului Politicienilor Români

Pentru a înțelege amploarea jafului la care noi am fost supuși, putem lua exemplul muncii a 10 persoane pe o perioadă de 33 de ani (lăsând deoparte banii care erau deja acumulați la fondul de pensii înainte de Revoluție). Pentru a sublinia gravitatea situației, contribuțiile lor echivalează cu cele realizate pe o perioadă de 330 de ani. Am zis să nu fiu răutăcios și să iau în calcul populația Bucureștiului sau 30%-50%-70% din populația țării.

Distragerea Atentiei Populației de la Ţeapă: “Pensiile Speciale”

Nu neg că statul a plătit și continuă să plătească pensii, însă magnitudinea jafului este pur și simplu colosală. Suma pensiilor speciale și cele plătite cetățenilor este infimă în comparație cu resursele la dispoziția “guvernului” (“guvern” adică toți politicienii care au trecut prin Parlamentul României în ultimii 33 de ani, fără excepție).

De ce nu au fost publicate suma pensiilor speciale imediat după Revoluția din 1989?

Acum știm, și asta nu este singura unealtă în acțiune la ora actuală de distrage a atenției populației.

Slăbiciunea Românului – Încrederea Neclintită în Legile României

Chiar și tu, care citești acest articol, știi că românul se duce până în pânzele albe dacă are legea de partea lui. Cred că ai întâlnit cel puțin un român care te-a avertizat atunci când ai tăiat calea altui conducător, ai parcat într-un loc unde nu era permis sau ai asistat la certuri în trafic, unde unii șoferi se certau cu înverșunare, fiecare susținând că au dreptate conform legii.

Acum, dacă oamenii ar afla despre acest jaf masiv, nu am nicio îndoială că vor intra în Parlament iar “guvernul” va pierde puterea într-o clipă.

Aici intervine frica, și am menționat în trecut că oamenii acționează în mare măsură din cauza emoțiilor, nu a necesităților. Frica “guvernului” de a-și pierde puterea îl împinge să acționeze. Și care ar putea fi cea mai logică acțiune?

Restabilirea încrederii cetățenilor în administrația publică și instituțiile statului

Intră în scenă Cristian “Pionierul” Piedone, care se implică în comunitate și dezvoltă relații cu oamenii de rând, lucru filmat și absolut cercetat de mai multe persoane din “guvern” pentru a putea aplica și ei aceleași sisteme.

Cum acționează el ca un bun funcționar public, deoarece funcționarul trebuie să fie transparent și orientat către cetățean, chiar dacă acestea sunt obligațiile și sunt stipulate în statutul funcționarului public de foarte mulți ani, nu de ieri sau de când a intrat Piedone în scenă.

Cum spune Piedone de obicei?

Lasă, mamaie, că statul a dat faliment, suntem și noi oameni, trecem peste, așa a fost să fie… lasă că acum avem venitul minim garantat, e bine și așa, uite, mâine îți deschid o tarabă la colț de stradă, îți dau autorizație stai liniștită, te rezolv….

Acum putem înțelege de ce incendiul din clubul Colectiv, cu victimele sale, nu îl poate ține pe domnul Piedone în penitenciar. El este un pionier pentru restul “guvernului”, arătând prin videouri la nivel național cum să dezvolte încrederea oamenilor în funcționarii publici.

Marcel Ciolacu: S-a terminat smecheria!

Vor apărea din ce în ce mai mulți funcționari publici care vor fi transparenți și orientați către cetățeni. Deja îl avem pe Robert Negoiță, primarul sectorului 3, și pe Horia Constantinescu, președintele ANPC, care implementează sistemele lui Piedone.

Robert Negoiță este pe această traiectorie înaintea lui Piedone. Toți primarii și funcționarii publici care nu vor adopta metodele lui Piedone vor fi schimbați.

Când se va implementa venitul minim garantat, acesta va fi stabilit printr-o lege, și nu veți mai putea beneficia de pensie sau alocații pentru copii. Statele lumii au pierdut mulți părinți și bunici în timpul pandemiei de COVID-19.

De aici putem înțelege DE CE PANDEMIA.

Cu siguranță vom vedea internetul umplut de videouri și articole cum polițiștii acționează ca la carte, cum doctorii sunt arestați pentru mită, cum alți funcționari publici în funcții sunt arestați când primesc mită, vor cădea capete de la instituțiile publice (un bancher este un funcționar public conform legii).

Vă doresc o zi plăcută în continuare și învăluită în strălucirea Metalelor Prețioase.

Disclaimer
Eduard A. Gherghe este un analist de piață independent pentru Raportul de Aur.
Această publicație are doar scop informativ și nu are ca intenție să fie o solicitare, ofertă sau recomandare privind vreun instrument financiar, marfă, derivat, serviciu de gestionare a investițiilor sau serviciu de consultanță și nu oferă sfaturi privind tranzacționarea de mărfuri.
Această publicație nu își propune să ofere sfaturi de investiții, fiscale sau legale, nici în mod general, nici într-un context specific.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here