Deloitte România își consolidează birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara

0
990
Ovidiu Zaberca

București, 4 aprilie 2019 – Deloitte România își consolidează birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara și l-a numit pe Ovidiu Zaberca în funcția de Senior Business Development Manager. Cu o experiență profesională de 15 ani în vânzări de servicii către companii, Ovidiu a lucrat în industrii precum telecomunicații, servicii financiare și consultanță, în ultimii ani ocupând o poziție similară în cadrul unei alte companii din Big 4.

Ariile lui de expertiză integrează planificarea strategiei de marketing și managementul dezvoltării afacerilor la nivel regional, în colaborare cu investitori și executivi de top din companii antreprenoriale și multinaționale. În rolul său actual, Ovidiu Zaberca este responsabil de gestionarea și dezvoltarea relației cu clienții, de la propunerea de servicii și de soluții personalizate pentru fiecare client, până la finalizarea colaborărilor, în contextul unui mediu de afaceri foarte dinamic, cu nevoi complexe. De asemenea, el este responsabil de stabilirea de noi parteneriate în cadrul comunității regionale de business.

„De peste un deceniu, birourile regionale ale Deloitte sprijină companiile să exploateze oportunități și să se adapteze la schimbări, astfel încât să fie cât mai bine pregătite pentru a face față oricărei provocări. Timiș și Cluj reprezintă unii dintre cei mai mari poli de business din țară și sperăm să contribuim la consolidarea mediului de afaceri din aceste județe prin gama noastră variată de servicii de consultanță și de conformitate, de acum și cu sprijinul important al lui Ovidiu”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Din poziția de Senior Business Development Manager, Ovidiu Zaberca facilitează accesul clienților la toate tipurile de servicii oferite de către experții Deloitte România care lucrează atât în birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara, cât și în București.

Deloitte România și-a deschis birourile regionale din Cluj-Napoca și Timișoara în anul 2008, prin intermediul cărora oferă servicii de audit, servicii fiscale și juridice.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor 286.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.500 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here