CHAMPAGNE, AUTOMOBILE DE LUX ȘI ARHITECTURĂ EXCLUSIVISTĂ

0
1558

O seară de lux, cu noul Rolls-Royce Phantom VIII, la conacul încărcat de istorie din Darlington

Experți din domeniile imobiliar, financiar și marketing, alături de reprezentanţii mass-media și de o mulţime de prieteni, s-au adunat la renumitul conac din Darlington, Mahwah, New Jersey, una dintre cele mai prestigioase reşedinţe private din Statele Unite, care reprezintă totodată un reper istoric național. În exteriorul clădirii, pe domeniul care se întinde pe 12 hectare, cei prezenţi au avut ocazia să vadă noul Rolls-Royce Phantom VIII, unul dintre cele două modele care se află în acest moment în Statele Unite, precum și o selecție de alte automobile, clasice și contemporane, ale aceleiaşi prestigioase mărci, prezentate de Paul Miller Rolls-Royce. În interiorul conacului, a cărui suprafaţă este de 50.000 de metri pătrați, cei prezenţi au fost întâmpinaţi, sub lumina candelabrelor Tiffany, cu șampanie Taittinger.

Oaspeții au avut posibilitatea să viziteze complexul rezidenţial care cuprinde nu mai puţin de 58 de camere încărcate de distincție istorică acumulată de-a lungul vremii. Construit între anii 1902 și 1907 drept refugiu al lui George Crocker, fiul magnatului căilor ferate, Charles Crocker, conacul a fost supus unor lucrări ample şi meticuloase de renovare, care au durat șapte ani. Meșteșugari au păstrat cu grijă nenumăratele detalii istorice ale casei, cum ar fi biblioteca, ai cărei pereţi sunt tapetaţi cu frunze de aur iar tavanul brodat de faimosul muralist James Wall Finn.

Darlington și Rolls-Royce Phantom VIII reprezintă perfecţiunile momentului datorate inspirației unice a celor mai buni meșteșuguri.

Amplele lucrări de renovare au adus, în plus şi conceptul de lux modern, pentru că hotelului i-a fost adăugat un cinematograf, o sală de degustare de vinuri, o sală de jocuri, facilități de tratament, o piscină și un spa. Alăturarea luxosului conac cu noul Rolls-Royce Phantom VIII a realizat interacțiunea perfectă între vechi și nou, aşa cum s-a întâmplat şi cu prilejul prezentării lucrării Sixty Last Suppers aparţinând lui Andy Warhol, (grafician, fotograf, pictor și realizator de filme american, personalitate a curentului artistic cunoscut sub numele Pop Art) alături de celebra pictură al lui Leonardo da Vinci, Salvator Mundi, care au fost expuse în aceeași locație, la Christie’s Rockefeller Center.

“Darlington și Rolls-Royce Phantom VIII leagă trecutul și viitorul prin cele mai mari realizări ale pasiunii, talentului, artei și excelenței, reprezentând rezultatul inspirației unice a celor mai buni meșteșugari “, a declarat Sonja Cullaro, Vicepreședinte Executiv al Serviciilor Imobiliare Special Properties.

Evenimentul a sărbătorit generațiile automobilelor iconice Rolls Royce și versiunea revigorată a ceea ce este istoric cunoscut sub numele de “Versailles-ul american”. Realizările sunt cu adevărat excepţionale, juxtapunând modernismul, istoricelor structuri fabuloase.

Situat la doar 25 de mile de inima Manhattan-ului, conacul Darlington este listat pentru 48 milioane de dolari de către Special Properties Real Estate Services.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here