Casa Seniorilor by Premium Wellness – cel mai mare centru de îngrijire pentru seniori din Sudul Capitalei

0
773
 • Costul pachetului de bază porneşte de la 165 lei/zi

La Casa Seniorilor by Premium Wellness ne dorim să oferim o îmbătrânire activă şi o viață mai bună oamenilor care ajung la vârsta de argint, iar împreună să dăm „viaţă anilor“ din „actul al 3-lea“. Cazare în condiţii premium, meniu zilnic adaptat la afecţiunile specifice vârstei, asistenţă şi supraveghere medicală permanentă, activităţi şi programe interactive organizate de psihologul centrului, „toiag emoţional“ din partea asistentului social sunt argumente care conving aparţinătorii de la prima vizită de a alege centrul să fie acasă pentru seniorii din viaţa lor.

Cea mai mare locaţie pentru persoanele în vârstă din partea de sud a Capitalei  se întinde pe o suprafaţă de peste 4720 mp2, este dispusă pe 4 niveluri şi are o capacitate totală de cazare de 100 de locuri. Situat în Bucureşti, sector 4, la adresa Aleea Moldoviţa nr. 5, centrul Casa Seniorilor by Premium Wellness îşi propune să acopere întreaga arie de nevoi specifică seniorilor care de-a lungul timpului au pus preţ pe un anumit standard de viaţă.

Scăderea capacităţilor fizice, psihice, funcţionale, a competenţelor şi resurselor vârstnicului determină apariţia unei game de nevoi specifice: nevoi medicale, nevoia de ajutor din partea altei persoane, nevoia de companie şi interacţiuni sociale, nevoi de asistare psihologică, nevoi de sprijin afectiv şi emoţional. Din aceste considerente, a fost gândit şi proiectul Casa Seniorilor by Premium Wellness ale cărui valori se axează pe nevoia de apartenenţă, de relaţionare, de a avea o viaţă caracterizată de sens şi de demnitate a vârstnicilor.

Datorită faptului că fiecare senior este tratat individual încă din prima zi, costurile se vor stabili în urma unei vizite făcute de familie sau apropiați în cadrul centrului pentru a putea stabili planul personal de rezidență în funcție de gradul de dependență și de serviciile oferite. Fiecare pachet de servicii este personalizat în funcție de condițiile solicitate și de starea de sănătate a seniorului, tariful final urmând a se stabili în urma unei analize socio-medicale aprofundate a viitorului rezident. Costul pachetului de bază pentru o persoană independentă porneşte de la 165 lei/zi şi cuprinde cazare în cameră single cu nivel de confort de 5 stele, alimentaţie, servicii medicale, servicii de îngrijire şi asistenţă, activităţi de agrement.

„La Casa Seniorilor by Premium Wellness ne dorim ca părinţii şi bunicii noştri să se simtă valorificaţi, valorizaţi şi securizaţi. Echipa noastră prin eforturi zilnice îşi doreşte să asigure creşterea calităţii vieţii pentru vârstnici prin menţinerea stării de sănătate, de bunăstare, independenţă şi implicare în activităţi interactive. Interactivitatea creşte pofta de viaţă şi bucuria de a trăi, dar seniorii au nevoie şi de momentele lor de intimitate, drept urmare o caracteristică foarte importantă a complexului nostru o reprezintă respectarea spaţiului personal. Singurătatea şi izolarea au un impact negativ asupra sănătăţii fizice şi psihice a persoanelor în vârstă. Personalul centrului nostru abordează cu empatie şi profesionalism nevoile medicale şi sociale ale fiecărui beneficiar fiind pregătit să intervină de fiecare dată“,  declară directorul centrului, dr. Mihaela Marinescu.

Serviciile oferite sunt în conformitate cu prevederile Grilei naționale de evaluare a nevoilor persoanelor vârstnice. Partea medicală este asigurată de specialişti cu experienţă care cu profesionalism, dar şi cu atenţie şi grijă asigură suportul de care au nevoie în fiecare zi.

 • Evaluarea personalizată geriatrică, medicală, funcţională, congnitivă motrică la admiterea în centru
 • Stabilirea unui plan personalizat de îngrijire, precum şi monitorizarea de către medicii geriatrici ai centrului
 • Personal de îngrijire 24/24 constând în asistente medicale și infirmiere
 • Tratament perfuzabil, injectabil
 • Recuperare individuală
 • Masaj individual
 • Menţinerea capacităţii funcţionale prin kinetoterapie personalizată
 • Tratare escare
 • Geriatrie
 • Terapie ocupaţională

În cadrul centrului, seniorii mai beneficiază de saloane de îngrijire şi spaţii pentru terapie, buton de panică în camera, sală de cinema, terasă în aer liber, securitate 24h/24

Pentru a face o rezervare pentru o rudă sau pentru dumneavoastră, puteţi contacta echipa pe pagina oficială de Facebook Casa Seniorilor by Premium Wellness, unde veţi putea beneficia de mai multe detalii sau la datele de contact de pe site-ul https://www.casaseniorilorpremium.ro/.

Casa Seniorilor by Premium Wellness se doreşte a fi un proiect plin de speranţă şi entuziasm pentru fiecare vârstnic care îi va trece pragul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here