AUTUMN TAX UPDATE FORUM-12 OCTOMBRIE 2016, București

0
3549
AUTUMN TAX UPDATE FORUM

PKF Finconta, cu spijinul BusinessMark Event Management, anunţă organizarea celei de-a doua ediții a Autumn tax update forum , eveniment ce va avea loc pe 12 octombrie 2016, la Bucureşti, Hotel Athenee Palace Hilton.

Evenimentul constituie un prilej de analiză şi dezbatere a fiscalităţii în România și reunește reprezentanţi ai Ministerului Finanțelor, experți fiscali și factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piața românească.

În cadrul evenimentului se vor dezbate subiecte legate de: impozitul pe profit, definirea veniturilor din alte surse (inclusiv dividende și convenții civile) și condițiile de obținere a rezidenței fiscale, TVA, aspect privind prețurile de transfer, beneficul numirii unor administratori profesioniști independenți.

Specialiștii care vor dezvolta tematicile propuse sunt:

  • GHEORGHIŢA TOMA, Șef Serviciu, Serviciul Impozit pe Profit din cadrul Direcției Generale de Legislație Cod Fiscal și Reglementari Vamale din cadrul Ministerului de Finanțe Publice
  • OANA IACOB, Șef Serviciu, Serviciul de TVA din cadrul Direcției Generale de Ligislație Cod fiscal și Reglementări Vamale din cadrul Ministerului Finanțelor Publice
  • FLORENTINA ȘUȘNEA, Managing Partner, PKF Finconta
  • MARIA POPA, Tax Manager, PKF Finconta
  • GABRIELA POPESCU, Human Capital Manager, PKF Finconta
  • ALINA DAVID, Tax Manager, PKF Finconta
  • CRISTINA SĂULESCU, Transfer Pricing Manager, PKF Finconta
  • Reprezentant legal al Asociației Administratorilor Independenți

 

Autumn tax update forum va avea loc pe 12 octombrie 2016, la Bucureşti, Hotel Athenee Palace Hilton.

Un eveniment: PKF Finconta.

Cu sprijinul: BusinessMark Events Management.

Evenimentul are drept parteneri media: Saptamana financiara, 1 ASIG, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Business Woman, Global Manager, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail [email protected] sau [email protected].

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here