ANTIBIOTICE caută o piață de desfacere externă pentru un important medicament produs la Iași

0
2141

Compania Antibiotice Iași participă la cel mai important eveniment global al industriei farmaceutice ce reunește peste 2500 de expozanți din toată lumea.

Compania Antibiotice Iași, controlată de stat, participă, în aceste zile, la târgul târgul CPhI Worldwide 2019 Frankfurt(Convention on Pharmaceutical Ingredients), cel mai important eveniment global al industriei farmaceutice ce reunește peste 2500 de expozanți din toată lumea.

Peste 45.000 de vizitatori sunt așteptați la acest târg unde Antibiotice are programate întâlniri cu peste 170 de parteneri de afaceri , actuali și potențiali, cu care se vor discuta acțiunile necesare pentru valorificarea capabilităților de cercetare și infrastructură de producție de pe platforma companiei, în vederea dezvoltării și securizării afacerii pe termen mediu și lung. “În anii 2020 nu mai există granițe, iar companiile sunt prezente peste tot în lume cu produsele lor. Pentru a ne susține planul nostru de dezvoltare în perspectiva următorilor 10 ani, trebuie să fim mereu în contact cu partenerii de afaceri, fapt pentru care este necesar să fim prezenți în asemenea medii unde consolidăm afaceri pe termen lung cu colaboratorii noștri tradiționali și ne facem cunoscuți unor potențiali parteneri. Suntem preocupați să ne dezvoltăm reciproc business-urile, să venim în întâmpinarea nevoilor partenerilor dar și să validam susținerea lor în dezvoltarea planurilor noastre de viitor”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.

Pentru compania ieșeană, una dintre mize este deschiderea de noi piețe pentru Nistatină, un antifungic, produs la care deține supremația mondială, dar și de a ajunge un producător consacrat pentru produse topice (dermatologice) și produsele sterile (soluții și pulberi sterile injectabile) și substanța activă Nistatină. În acest sens, conceptele de afaceri promovate în cadrul târgului CPHI Worldwide 2019 vizează portofoliul Hospital & Partners, portofoliul de produse dermatologice, cardiologice, produse pentru Calitatea vieții și Sănătatea Femeii precum și Nistatina.

În prezent, Antibiotice dezvoltă o rețea de reprezentanțe comerciale operaționale, teritorii ATB, în Republica Moldova, Vietnam, Ucraina și Serbia (Office), generând o creştere sustentabilă pe termen lung a afacerilor companiei.

Antibiotice pe pieţele externe:

• Lider Mondial în producția de Nistatina, Standard internațional de referință USP. Principala piață de export este SUA;

• 35 milioane USD vânzări estimate a fi realizate la export la finele anului 2019;

• 34% din valoarea cifrei de afaceri a fost realizată în 2018 pe piețele internaționale;

• Parteneri de afaceri în peste 70 de ţări de pe toate continentele;

• Reprezentanțe comerciale operaționale în Vietnam, Ucraina, Republica Moldova și Serbia (Office) • Certificări şi autorizări recunoscute la nivel internaţional:

–autorizare din partea organismului de reglementare a medicamentului din SUA (FDA) pentru substanţa activă Nistatină şi produse injectabile;

–certificat de Conformitate cu Farmacopeea Europeana (CoS) pentru Nistatină;

–certificat de Bună Practică de Fabricaţie (GMP) pentru toate fluxurile de fabricaţie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here