Gothaer Asigurări Reasigurări se alătură celor peste 200 de companii din comunitatea Globalworth

0
2009

București, 06 noiembrie 2019. Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din Europa Centrală și de Est, a semnat un contract de închiriere pentru Globalworth Plaza cu Gothaer Asigurări Reasigurări. Noul sediu Gothaer din București va ocupa un etaj cu suprafața de 1.500 mp în clădirea de birouri situată in nordul capitalei, angajatii Gothaer urmând să se mute pe data de 18 noiembrie în noua locație. Adresa sediului social Gothaer va fi: Șoseaua Pipera Nr. 42, Etajul 1 (camera 1) și Etajul 16, Sector 2, Bucuresti.

„Ne bucurăm că avem ocazia să le urăm angajaților Gothaer bun venit în cea mai mare comunitate de business din România. Avem încredere că atât facilitățile tehnice, cât și avantajele ergonomice și estetice din Globalworth Plaza îi vor ajuta să se simtă ca acasă și să își continue activitatea cu un plus de eficiență”,  a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth.

„Mutarea sediului central al companiei într-una dintre cele mai cunoscute zone de business din București va ajuta echipa Gothaer să fie mai aproape de clienții corporate și de partenerii de afaceri, într-un mediu dinamic, favorabil deschiderii de noi oportunități de business. Demonstrăm astfel că suntem o companie de asigurări modernă, flexibilă și deschisă către noi oportunități, având în vedere mereu evoluția pieței și nevoile clienților”, a declarat Leslie Breer, CEO, Gothaer Asigurări Reasigurări.

Globalworth Plaza este o clădire de birouri încadrată în Clasa „A”, cu o suprafață totală de 24.000 mp, cu multipli chiriași și o vizibilitate excelentă, situată în partea de nord a Bucureștiului, la intersecția dintre strada Pipera și bulevardul Barbu Văcărescu. Clădirea este al treilea cel mai înalt turn de birouri situat în noul sector de afaceri din București, iar printre chiriași se numără Nielsen Romania, Aera Software, Anima, Cegedim, Coface Romania Insurance Service, Coface Romania, Enel Energie Muntenia, Ericsson, Fundatia pentru Dezvoltarea Agriculturii, Lagardere Travel Retail, Microsoft, Creative Media, Patria Bank, Printec, Sensiblu, CCC, notariat Sign In. Globalworth Plaza a fost complet renovată în 2017 și a primit acreditarea de sustenabilitate BREEAM Excellent.

Despre Globalworth

Globalworth este o companie imobiliară  activa in Europa centrala si de est, listata la Bursa de Valori de la Londra si citata in segmentul AIM, care activează în România și Polonia, unde a devenit principalul investitor pe piața imobiliară din cele două țări. Globalworth dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și în sectorul de logistică/industrie ușoară, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume. Gestionat de aproape 200 de profesioniști în România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 2,85 miliarde de euro, la 30 iunie 2019. Peste 95% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 685 de companii naționale și multinaționale. In Romania, Globalworth este prezenta inBucuresti, Timisoara, Constanta si Pitesti, in timp ce in Polonia proprietatile sale se regasesc in Varsovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk si Katowice.

Despre Gothaer

Gothaer Asigurări Reasigurări îşi propune să fie prima opţiune a clienţilor săi, având standarde înalte în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite şi bazându-se totodată pe experienţa vastă şi pe sprijinul Grupului Gothaer. Gothaer este un asigurător în plină dezvoltare, cu peste 200 de angajaţi şi un volum de prime brute subscrise de peste 154 mil. Lei în 2018. Produsele Gothaer sunt accesibile prin intermediul sediilor din Bucureşti şi din alte oraşe mari din România, prin intermediul partenerilor săi comerciali, precum şi online, pe www.gothaer.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here