Țoapa isterică

0
1911

La ultima sedinta a Consiliului General al Municipiului Bucuresti a iesit din nou scandal. Primarul Gabriela Firea a amenintat ca va face publica o lista cu apropiati ai unor liberali care lucreaza in institutiile primariei.

Balciul a inceput dupa ce consilierii liberali au transmis ca nu vor vota proiectele referitoare la companiile municipale aflate pe ordinea de zi a sedintei.

„Avem 40.000 de angajati, avem lista completa cu toate rudele, cunostintele, prietenele, iubiti ai celor de la PNL, PDL. Avem acesti consilieri care se opun, dar rudele si prietenii lor castiga bani de la Primaria Capitalei”, a spus Firea.

Găbițooo, execută-i și gata! Ce-i aia să se opună? Ăstia n-au viziune, ca tine, sunt niște proști! Cum să votezi impotrivă când a lu’ Pandele zice că așa e bine? Prea multă democrație în primăria aia, ia măsuri că trece mandatul și nu faci nimic, că se opun toți fraierii.

După mintea ei, era deja gata tramvaiul suspendat care să meargă pe linia de metrou subterană. Sau e corect „supterană”, cum zice Carmen Decăt Dan?

Pana mea, când auzi toată ziua numai proști vorbind, o iei după ei…

PS1: Mai țineți minte când Fierea i-a făcut plângere penală lui Băsescu că a șantajat-o spunându-i să aibă grijă ce face Pandele? Uitați-vă la filmul de mai jos, să vedeți cum a ajuns-o prostia din urmă.

PS2: Uitați-vă tot la filmul de mai jos ca să aflați câtă mafie e la Primărie – în caz că încă nu știați.

https://www.youtube.com/watch?v=mwWLvaBOvPw&feature=youtu.be

Toate detaliile pe :

http://kmkz.ro/de-ras/comentezi-toapa-isterica-te-santajeaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here