Târgul Imobiliarium are în ofertă peste 20.000 de imobile

0
807
blocuri-macheta-terenuri-imobiliare

A treia ediţie a târgului de locuinţe Imobiliarium, ce va avea loc în perioada 11 – 13 mai 2018, la Băneasa Shopping City, va aduce în faţa celor interesaţi peste 20.000 de imobile, din portofoliul a 84 de ansambluri.

Conform unui comunicat al organizatorului Imobiliarium, Universum Events, 90% dintre locuinţele scoase la vânzare se încadrează în categoria construcţiilor noi, tradiţionale, unele beneficiind de dotări tehnologice. Alături de acestea, se vor regăsi circa 7% imobile ce se încadrează în categoria pasivă – cu pierdere minimă de energie, 2% active – care produc şi utilizează energie în regim propriu, şi un procentaj de 1% reprezentat de alte tipuri de construcţii.

Elementul de noutate la această ediţie sunt casele „din cânepă”, care utilizează în procesul de construcţie şi izolaţie acest material natural, cu scopul de a conferi cumpărătorului un confort sporit, provenit din resurse bio. Pe de altă parte, anul acesta se observă o creştere în volum a apartamentelor şi caselor „verzi” ce vin în întâmpinarea unei nevoi a clientului final. Topul continuă cu locuinţele de la mare şi munte, segment ale cărui creşteri provin din cererea mare înregistrată în anii anteriori, care se materializează şi în oferta actuală. La o scară mai mică, clienţii vor regăsi la ediţia următoare a Imobiliarium şi câteva imobile construite în vecinătatea unor rezervaţii naturale.

Adrian Stănescu, project manager Imobiliarium, a spus:
„Am ales să direcţionăm 1% din veniturile realizate din vânzarea biletelor pentru replantarea copacilor, de aici şi vizualul campaniei noastre. Noi asociem copacul cu trecerea anilor, inelele din interior reprezentând momente marcante din viaţa unui om, în timp ce inelul sub forma unei case reprezintă momentul special în care cineva îşi achiziţionează propria locuinţă”.

Conform reprezentanţilor târgului Imobiliarium, circa 80% dintre imobilele aflate în ofertele dezvoltatorilor se vând în faza de plan sau construcţie. Pe de altă parte, una dintre tendinţele anului 2018 este creşterea cererii de case, care a urcat pe locul al doilea în topul alegerilor imobiliare ale românilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here