Nu se lăsară… Facură oltenii ce facură …și încredințară contractul direct. Că e mai simplu decăt cu licitatie…

2
3269
licitatie

Vă semnalam într-un articol din data de 19 iulie 2016 modul în care Consiliul Judeţean Dolj a organizat o licitaţie, am spus noi la acea vreme “cu iz de praz” dar şi cu foarte mult “cântec”. Din cauza mirosului pronunţat de praz sau din cauza cântecului, cei de la Consiliul Judeţean Dolj au găsit de cuviinţă şi bine au făcut, să anuleze respectiva licitaţie.

Citeşte şi: https://www.sfin.ro/recomandari/o-licitatie-publica-cu-iz-de-praz/

Iată că “băieţii deştepţi” revin cu aceeiasi temă dar într-o altă prezentare. Datele sunt aceleaşi numai modul de încredinţare a fost schimbat, din licitaţie publică în achiziţie directă, motiv pentru care au publicat pe SEAP (e-licitatie.ro) doar un anunţ prin care îi invită pe doritori să solicite invitaţia şi caietul de sarcini, în scris, fie la sediul autorităţii contractante, Consiliul Judeţean Dolj.

licitatie

Cu alte cuvinte s-au asigurat astfel că nu mai intră oricine, mai ales presa, când vrea şi cum vrea să le vadă lor invitaţiile şi caietul de sarcini.

Vă spuneam că vor reveni? Vă spuneam că nu va trece mult şi se vor reorienta? Este clar, sunt 100.000 lei, aproximativ, care trebuie să ajungă undeva. Eu pot să fac de pe acum un pariu că vor ajunge exact acolo unde trebuie, la alege.tv, pentru că nu-i aşa “prietenii ştiu de ce!”

2 COMENTARII

  1. La CJ Dolj ar fi de vazut si alte licitatii care miros. Unele put de-a binelea.
    De exemplu la achizitia de echipamente IT si consumabile.
    Sau la service echipamente IT (de ex. la „Protectia copilului”).
    Pe domnul M (de la Masterplan sau de la Mason, cum va cade mai bine) nu-l intreaba nimeni…

  2. Si cand te gandesti ca Alege TV est emembra grupului care editeaza Gazeta de Sud, ziar care a urlat in sus si in jos cat de groaniz este PSD-ul si Olgutza si Prioteasa pt Dolj…. de ce oareeeee?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here