Mihai Tatulici catre Clotilde Armand “Ati venit sa invatati politica pe nervii nostrii”

1
721

Despre amatori

Ne-am mai iluzionat încă o data.

A venit o doamna dintr-o tara mai civilizata decât a noastră pe care am votat-o cu speranța că va fi altfel. Si chiar e altfel: suntem din nou cu gunoaiele pe strada pentru ca d-na Armand nu știe sa se lupte pentru noi.

Mai exact, habar nu are. A început un război cu cei de la Rompres, probabil pe baza de motive temeinice (ăștia si-au tras, de pe vremuri,un supercontract cu Primaria) dar fără sa aibă variante și, mai ales, fără aliați. Ea își închipuie ca naivitatea franțuzească va învinge șmecheria românească.

Doamna,în acest război ne-ati făcut victime, nu beneficiari.

Si nici în primarie nu prea conduceti: v-am trimis trei solicitări prin Registratura: la doua mi s-a răspuns în bătaie de joc și la a treia nici măcar n-am mai primit răspuns. Si știți care era subiectul? Va întrebam când începe colectarea selectiva a gunoiului menajer, ca să lanseze și asociația mea Ghidul colectării selective.

Acum aflu ca nici consiliul local nu va sprijină. Apreciez ca ati venit sa învățați politica în România, dar va rog s-o învățați mai repede ca ne sufocam in gunoaie.

PS. Cu aceasta ocazie, poate ar trebui sa revenim la normalitate: nu Primăria trebuie sa plătească strângerea gunoiului, ci fiecare cetățean al sectorului in parte. In felul acesta putem sa devenim toți mai responsabil.

1 COMMENT

 1. Daca ati ajuns sa-i dati spatiu de vizibilitate in 2021 pana si unuia dintre cei mai cunoscuti dezgustatori dinozauri profitori si manipulatori neica-nimeni ai presei romanesti de dupa 1989, atunci nu mai e cazul sa ne miram de absoulut nimic pe lumea asta!…

  Puneti-l pe micro-nimicul mogulas penal de presa sa scrie manu propria chiar in limba materna o … banala cerere dupa dictare, si o sa aveti o uriasa surpriza!
  Chiar n-ati inteles nimic din ofticata suparare de registratura a ’eminent’_ologului?
  Daca i se facea pe plac nu-i asa ca altul era discursul?
  Doar BAC-ul luat cu mult prea mare ingaduinta nu scuza totusi pe nimeni sa apara in fata opiniei publice cu “pareri” de noaptea mintii!

  Ce-a ajuns si Tatulici asta, zau asa.
  A ajuns chiar sa se ‘semneze’ pana si cu hashtag atunci cand vorbeste despre altii care chiar au facut ceva pt. tara asta!
  Recte … “Din Viața lui #Tatulici”!
  Va vine sa credeti cum poate ajunge de rasu’ lumii pana si semnul #?
  Macar pt. cei care-l cunoastem pe … minotaur!

  Hai, Mihaitza tata, pe vremuri pareai ca poti totusi mai mult…

  P.S. Ce bine ar fi fost sa avem chiar imediat dupa Revolutia din Decembrie un cat mai comprehensiv … Ghid de Colectare Selectiva (wtf?) a Gunoiului Menajer!
  Cu siguranta ca astazi cei asemeni lui Tatulici ar fi fost “selectati” in timp util pt. sanatatea morala a natiei asteia…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here