Mihai Purcărea și Aurel Bernat – invitații Săptămânii Financiare, ediția 11 noiembrie 2022

0
739

În cadrul emisiunii Săptămâna Financiară de la Profit News TV din această vineri, dr. Kristine Bago îi va avea ca invitați pe:

BIO MIhai Purcărea

Mihai Purcărea este Președinte și Director General al BRD Asset Management, una din cele mai importante companii de administrare a investițiilor din România.

Anterior a fost Director de Investiții în cadrul Erste Asset Management, Mihai fiind implicat în gestionarea unora dintre cele mai mari fonduri de investiții din România în ultimii 15 ani.

Mihai este de asemenea, membru în Consiliului Director al CFA Society România și al Asociației Administratorilor de Fonduri din România precum și membru al Institutului Aspen.

Despre BRD Asset Management

SAI BRD Asset Management SA, este parte din grupul BRD Groupe Société Générale, specializată în administrarea fondurilor deschise de investiții.

Pe parcursul anilor, compania a gestionat resurse de la persoane fizice, companii şi instituţii financiare, ajutând clienţii să îşi îndeplinească obiectivele investiţionale, folosindu-se de toată experienţa acumulată pentru a gestiona cu responsabilitate, zi de zi, resursele financiare care le sunt încredinţate.

Primul fond deschis de investiții a fost lansat în anul 2001 – BRD Simfonia.

După câțiva ani au mai fost lansate încă 5 fonduri:

În anul 2015 un nou fond se alătură celor 6 din portofoliu.

BRD USD Fond fiind și primul fond în dolari administrat de companie.

Anul 2017 aduce în oferta BRD Asset Management SAI, posibilitatea de a investi în EUR, atât în BRD Acțiuni, cât și în BRD Diverso, iar din octombrie 2019, se lansează o nouă clasă în EUR pt BRD Global, denumită BRD Global Clasa E.

De-a lungul timpului, BRD Asset Management SAI și-a consolidat poziția în piață prin profesionalism și adaptarea constantă a produselor la nevoile clienților.

BIO Aurel Bernat

Aurel Bernat este absolvent al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, secția Managementul Instituțiilor Europene, cu studii post-universitare în Administrarea Afacerilor.

Între anii 2005-2006 a făcut parte din Departamentul de Relații Internaționale al Băncii Transilvania, iar din 2006 din Departamentul de Persoane Juridice în cadrul BRD-GSG.

Din anul 2007, s-a alăturat echipei BT Asset Management, fiind responsabil atât cu menținerea relației cu investitorii și potențialii investitori, cât și cu implementarea strategiilor de dezvoltare a companiei.

Din octombrie 2009 a ocupat funcția de Sef Serviciu Vânzări, iar între 2013-2015 cea de Director Vânzări și Marketing.

Între 2015-2017 a fost Director General Adjunct al BT Asset Management.

Despre BT Asset Management

BT Asset Management SAI, având un capital social de 7,165,700 RON, este o companie specializată în administrarea de investiții, membră a Grupului Financiar Banca Transilvania.

Administrarea se realizează pentru fonduri deschise de investiții și fonduri de investiții alternative, cu plasamente într-o plajă largă de instrumente financiare (acțiuni, obligațiuni, titluri de stat, depozite etc.).

Activitatea de administrare a activelor a început în anul 2005 pornind de la un număr modic de clienți.

De atunci, compania a reușit să crească în fiecare an numărul celor care și-au manifestat încrederea față de produsele BT Asset Management SAI.

Astfel, în anul 2021, societatea a înregistrat peste 90.000 de clienți și active de peste 4 miliarde RON.

Încrederea oferită de clienții BT Asset Management este tradusă prin recunoașterea de care beneficiază în momentul actual societatea, iar pentru viitor, aceasta preconizează o evoluție stabilă și atragerea unui număr semnificativ de investitori.

Toate aceste elemente au contribuit la creșterea rolului BT Asset Management SAI în industria fondurilor de investiții locale, compania fiind prezentă în topul celor mai mari administratori din România.

Fondurile administrate de BT Asset Management SAI se adresează persoanelor fizice și juridice, române și străine, care nu dispun de informații suficiente pentru a-și putea alcătui individual un portofoliu cu reducerea riscurilor prezente în operațiunile din piața de capital.

Avantajele investiției în fondurile BT se constituie în servicii de calitate oferite clientului, iar diversificarea portofoliului acestuia reduce riscurile prezente în operațiunile din piață.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here