Metrici lansează Parking Place Detector

0
846

Bucuresti, Romania- Cea mai bună companie românească de video analytics și tehnologii AI – Metrici- introduce pe piață un nou motor de recunoaștere.

Metrici lansează Parking Place Detector, o soluție software de administrare a unei parcări doar cu ajutorul camerelor IP.

Această lansare se adaugă soluțiilor Metrici anterioare: License Plate Recognition (recunoașterea numerelor de înmatriculare) și Container Code Recognition (recunoașterea codului de pe containerele de transport).

Cu acest pas, Metrici dezvoltă soluții mai ample trecând de la recunoașterea caracterelor spre rețele neuronale și identificarea și clasificarea obiectelor.

Pentru gestionarea locurilor de parcare nu mai sunt necesare fire, nu mai sunt necesari senzori, fără cabruri aeriene sau îngropate, fără costuri de întreținere. Cu ajutorul doar a unei camere se pot monitoriza zeci de locuri de parcare pentru a le vedea statutul în timp real: dacă sunt libere sau ocupate, și se poate monitoriza interfața unde se pot modifica setări, genera alarme și se vizualizeazș statistici și rapoarte.

Astfel, toate locurile de parcare dintr-un oraș, spre exemplu, pot fi integrate în aceeași interfață pentru a ști cu exactitate câte și mai ales unde anume în oraș sunt libere, iar aceste informații să fie transmise în timp real spre displayuri sau spre aplicații mobile.

Noul modul aduce o schimbare și în interfață, care vine cu un meniu dedicat, dar cel mai important este că aduce un nou algoritm de recunoaștere, bazat pe inteligență artificială.

Ca orice altă soluție Metrici, Parking Place Detector este ușor de instalat și folosit. O parcare poate fi setată în Metrici și dață “în folosință” în mai puțin de 5 minute.

Actuala soluție este utilă în orice tip de parcare precum în retail, pentru clădiri de birouri, parcări industriale, parcări acoperite, zone rezidențiale și este extrem de utilă în parcările stradale unde de fapt nu există nici o altă modalitate eficientă de a monitoriza locurile de parcare și a vedea câte sunt disponibile și mai ales care anume, iar aceste date să fie integra până la orice dimensiune.

“Metrici PPD este de ajutor în primul rand orașelor sau companiilor care aspiră să devină smart si se adresează oamenilor care știu să folosească tehnologia în avantajul lor, deoarece softul poate fi integrat in numeroase aplicații pentru a usura viața și munca persoanelor. Nu numai în orașele mari, dar și în comunități și companii mai mici”, sublinia Vlad Georgescu, CEO Metrici .

În ce privește viitorul, Metrici pregătește și mai multe aplicații bazate pe “training AI”, menite a ajuta oamenii, companii si municipalități.

Cu Metrici PPD, în orice moment se știe câte locuri de parcare sunt libere și unde anume în locație sau în oraș, indiferent de dimensiune.

De asemenea, se pot consulta rapoarte și statistici despre gradul de ocupare pe zone sau grupuri și se pot astfel lua măsuri adecvate.

Metrici PPD este cel mai eficient și cea mai puțin costisitoare soluție de folosit pentru a administra o parcare sau un întreg oraș, mai ales și în mod special când condițiile sunt dificile.

Te poți familiariza cu noul Metrici PPD și cu noua interfață cerând acces demo la http://metrici.ro/demo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here