Media Consulta International implementeaza campania Banca Transilvania in diaspora pe cele mai vizionate canale de televiziune din Spania si Italia

0
2078

Articol preluat de pe paginademedia.ro

Îi vezi? Sigur îi vezi. Sunt acolo, în birou, la calculator. În construcții, în spitale, în firme, în fermele voastre sau oriunde e nevoie. Sigur îi vezi, că fac treabă și asta se vede. Ei sunt românii. Dacă știi unul, felicită-l de 1 Decembrie, de Ziua României. Spune-i: „La mulți ani!

Astfel a sunat mesajul Simonei Halep din spoturile difuzate pe televiziuni din Spania și Italia, cu ocazia Zilei Naționale a României. Clipurile, difuzate în limba română, au venit cu subtitrare în spaniolă și italiană.

„Mai devreme am vazut acest video pe Canale 5 Mediaset din Italia și nu-mi venea să cred că aud limba mea :)”, a fost mesajul unui român postat pe YouTube la clipul Simonei Halep.

Campania a fost derulată de Banca Transilvania, în colaborare cu agențiile Next Advertising și Three Creatives pentru zona creativă și cu Media Consulta International pe TV si Havas pe online.

De ce o campanie centrată pe românii din Diaspora?

Mădălina Pol, șef birou Marketing Banca Transilvania:

„Ne-am gândit mult. De fapt 1 Decembrie e ziua României și a tuturor românilor. Oriunde ar fi ei. Ne-am gândit că aici la noi acasă, e o desfășurare mare de forțe – paradă, concerte și multe multe happening-uri organizate de companii și autoritățile locale. Pe de altă parte, românii din străinătate nu se bucură de tot acest vibe și parcă de mândria națională de aici.

Am vrut să sărbătorim toți românii și atunci am lansat această campanie internațională, împreună cu Simona Halep, unul dintre cei mai mari ambasadori ai României în lume.”

Clipurile, cu subtitrare în limbile spaniolă și italiană, au fost difuzate în prime-time pe cele mai urmărite stații TV din fiecare țară, Telecinco (Spania) și Canale 5 (Italia).

Campania Banca Transilvania a avut și o variantă locală a spotului cu Simona Halep, cu un mesaj puțin schimbat:  hai să-i mai sunăm din când în când să știe că suntem alături de ei.

Citeste mai mult pe Paginademedia.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here