Luptă CRÂNCENĂ în finanțele României: PSD ar putea pune mâna pe un miliard de lei

0
944

Luptă dură pe unul dintre cele mai râvnite și mai importante posturi din lumea finanțelor din România. Rămas liber după plecarea lui Cristian Roșu pe poziția de vicepreședinte al ASF, postul de director general al Fondului de Garantare a Asiguraților este dorit de cel puțin patru persoane, dintre care una cu experiență mai ales în zona politică și în silvicultură.

Patru persoane, dintre care doar trei cu experiență în asigurări și finanțe se bat pentru poziția de director general al Fondului de Garantare a Asiguraților. Acest post a rămas liber după ce Cristian Roșu a trecut pe funcția de vicepreședinte ASF pentru asigurări. De altfel, doi dintre candidații pentru funcția de director au fost consilieri ai fostului director. Procedura de recrutare și selecție este condusă din interiorul FGA, însă decizia finală în ceea ce privește noul șef al Fondului de Garantare aparține tot consiliului ASF, scrie capital.ro. 

Așadar, pentru poziția de director FGA e luptă, spun mai multe surse consultate de Capital, patru persoane cu șanse relativ mari. Este vorba despre Carmen Radu, actualmente președinte autosuspendat al consiliului de administrație al FGA, Cristina Ionescu, fost consilier al lui Cristian Roșu, actualmente angajat al grupului Banca Transilvania, Cornel Constantinescu, fost prim-vicepreședinte și apoi vicepreședinte ASF și Florin Tătaru, fost deputat PSD în două mandate, fost șef al Direcției Silvice Maramureș și fost consilier al lui Cristian Roșu, precizează sursa citată.

Citeste mai mult pe Money.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here