Licitatii cu dedicatie in timp de criza -in rolurile principale- Cornelia Nagy, Catalin Botezatu, familia Ion si Camelia Bazac – protectorii lui Mircea Geoana

0
5347

Afacerile la suprapret, cinic, fara un dram de moralitate supervizate de Cornelia Nagy si pregatite minutios pentru a fi date Lui Botezatu-acest Joshua Castellano al afacerilor cu masti -devoalate de Catalin Tolontan in articolul publicat sub titlul Afacerile la suprapret au fost pregatite de dinainte de starea de urgenta. Firma prietenului lui Botezatu a facut profit de 4 milioane de dolari dintr-un singur contract cu viziere…Dar cine este sefa achizitiilor -Cornelia Nagy si mai ales cine si de ce a pus-o pe acea pozitie? Ne demonstreaza fara drept de apel Cristian Rizea in cartea sa de spovedanie din care redam mai jos…:

”Chiar în aceste zile de criză generată de COVID 19 în România, ONAC (Oficiul Național Pentru Achiziții Centralizate ) cumpără pe banda rulantă la suprapreț prin încredințare directă tot felul de produse necesare statului în lupta cu coronavirusul! Ce nu știți voi , pentru că incisivii ziariști de investigație care vin cu aceste dezvăluiri nu vor să vă spună tot adevărul, e că șeful acestei instituții, Cornelia Nagy, a fost numită în funcție de Viorica Dăncilă la recomandarea celor din SIE !

Presupun că o să mă întrebați de unde știu ?

Întâmplarea face că între anii 2005 și 2008 în vacanțele petrecute cu familia Bazac aceștia să mi-i prezinte pe bunii lor prieteni Cornelia și Ferdinand Nagy zis Ferdi, actual ambasador al României în Muntenegru și bineînțeles ofițer acoperit SIE, care erau și ei prezenți de fiecare dată în aceste vacanțe în străinătate !

Așa cum alături de ei și de familia Bazac se afla mereu și familia lui Tiberiu Dinu, consul general al României la Milano foarte mulți ani, până de curând când cei din Sistem cred că nu au mai tolerat ,, combinațiile cu vize ” și escapadele regulate ale acestuia la bordelurile discrete din Lugano departe de ochii curioșilor dar nu atât de departe pe cât credea el pentru cei din SIE!

Soția lui Tibi Dinu pe nume Liliana Carmen Dinu ajunsă și ea consul tot la Milano iar între timp după scandalul permiselor false în care a fost implicată, chiar promovată consul șef la Consulatul General din Catania, este sora Cameliei Bazac soția fostului ministru al sănatății Ionuț Bazac cel căruia DNA i-a acordat imunitate pe viață pentru toate faptele penale savârșite atât pe vremea când fusese secretar de stat la ministerul Sănătății ( 2000-2002 și 2004 ) cât și pentru perioada din decembrie 2008 până în septembrie 2009 când fusese ministru al Sănătății !

Dovada relației foarte strânse între Ionuț Bazac și Tiberiu Dinu o reprezintă și achiziția pe care aceștia au făcut-o împreună la Snagov în vecinătatea Vilei 23 unde și-au construit o vilă imensă în curtea căreia și-au amenajat și o piscină de dimensiuni olimpice în apropierea pontonului de bărci !

Deși această investiție începuse încă din 2005 și înainta destul de greu, în 2009 odată ce Bazac a ajuns ministru al sănătății, ca prin minune vila a fost foarte rapid finalizată pentru ca cele 2 familii să se poată bucura pe timpul verii de toate facilitățile oferite ! Și iată cum gașca veselă cu care eu și soția mea îmi petrecusem vacanțele de vară și de iarnă între anii 2005-2008 este la putere și azi, ce-i drept mai din UMBRĂ… „

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here