Investiția într-un MBA va avea întotdeauna valoare adăugată consistentă!

0
1455

Acum, mai mult ca oricând, mediul de business e dominat de incertitudine iar managerii și antreprenorii au nevoie să se concentreze pe operațiunile pe termen scurt și pe regândirea/restructurarea activității, fără să piardă din vedere viziunea și creșterea pe termen lung. De asemenea, au nevoie să găsească un echilibru între acțiunea rapidă, de multe ori bazata pe fler, necesară acum pentru a depăși criza COVID-19 și asumarea unor riscuri calculate, de exemplu privind proiecte de investiții viitoare, analizând informațiile disponibile, de cele mai multe ori incomplete și luând decizii strategice. Astfel, această criză este un moment excelent pentru învățare și dezvoltare la nivel individual și organizațional, pentru ca este mai costisitor și poate fi chiar fatal să înveți din greșelile tale dar mult mai rentabil să investești într-un program de EMBA/MBA care îți oferă șansa înveți împreună cu alții într-un mod structurat și colaborativ. Un program EMBA/MBA te va învăța să ai o viziune de ansamblu asupra mediului de business și asupra funcțiilor unei organizații, să identifici riscuri și trenduri în legătură cu industria și afacerea ta, să imaginezi și să elaborezi diferite scenarii, să realizezi planuri de dezvoltare, dar și planuri de contingență sau de continuitate, să creezi și să dezvolți o cultură organizațională care să conducă la sănătatea și succesul organizației pe termen lung, să conduci un proces de transformare digitală a unei organizații, și să reflectezi asupra stilului tău de leadership.

Acum este momentul să investești timp în dezvoltarea ta și să aloci resursele finaciare necesare:

  • Pentru că mai mult ca oricând, mediul de business e dominat de incertitudine iar managerii și antreprenorii trebuie să se concentreze pe operațiunile curente, pe regândirea și repoziționarea rapidă a activității, fără să piardă din vedere misiunea, viziunea pentru a-și da toate șansele să inoveze. Vasile Alecsandru Strat, decanul Bucharest Business School (BBS).
  • Dan StefanPentru că perioadele de schimbări accelerate sunt foarte propice proiectelor ambițioase și reinventării, iar un program de “executive education” este un astfel de proiect ambițios și valoros, deschizător de noi posibilități – Dan Stefan, Managing Partner Autonom și profesor în cadrul Executive MBA Româno-Canadian
  • Pentru că educația continuă iți susține dezvoltarea competențelor perene, aplicabile în viața personală și profesională. Investiția într-un program MBA se concretizează prin schimburile de experiențe Adela Jansenacademice și practice cu profesioniști din diverse medii și industrii, prin cultivarea curiozității și a spiritului antreprenorial. Aici aprofundezi și reinventezi situații și soluții, dezvolti competente aplicabile oriunde, atât de utile acum, când schimbările se produc într-un ritm accelerat. Adela Jansen membru în Boardul CCIFER și profesor în cadrul Professional INDE MBA Româno-Francez.
  • Pentru că oricând cea mai bună investiție este educația, iar programul Executive MBA Româno-Canadian este o confirmare. Atunci când iți Daniel Grossdorești mai mult decât un job, acesta este resursa potrivită pentru teoria și practica administrării afacerilor și reprezintă un cadru adecvat pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale, dar și pentru exersarea leadership-ului bazat pe valori. Daniel Gross, Manager General REWE Romanian și absolvent al Executive MBA Româno-Canadian.
  • De cele mai multe ori criza triază managerii buni de cei care și-au dezvoltat companiile Alin Valentin Agheluțăodată cu creșterea piețelor și care au competențe și abilități reduse în ceea ce privește inovația și capacitatea de a se adapta și reinventa. Un MBA te va ajuta să îți dezvolți exact acele calități de care ai nevoie astăzi. Alin Valentin Agheluță, Director Executive MBA Româno-Canadian, profesor de marketing și membru al Boardului Millenium Insurance Broker SA.

Bucharest Business School (BBS)  îți propune  oportunitatea să începi chiar acum procesul educațional transformațional și echipa BBS este disponibilă să îți ofere toate detaliile. Procesul de înscriere este încă deschis și te așteptăm în programul Executive MBA Româno-Canadian și în programul Professional INDE MBA Româno-Francez, primele programe MBA înființate în România, care au și cele mai numeroase comunități de absolvenți pe plan național.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here