Ferma animalelor sau Ferma mercenarilor?!?

2
6104

Proiectul de lege referitor la “starea de criză” – lăsând analfabetismul lingivistic grav care dovedeşte lipsa de şcoală generală a lui Ciucă şi generalilor lui – naţionalizează resursele umane ale României pentru a le pune la dispoziţia unei comande străine.

Practic, oricine din România va putea fi, împotriva voinţei sale, luat cu arcanul de armată română, făcut carne de tun şi trimis sub comanda străină în războaiele altora. O asemenea aberaţie propune transformarea României într-o fermă de creştere a soldaţilor pentru a fi vânduţi unei comande străine şi folosiţi pentru războaiele altora.

Aşa cum avem ferme de animale pentru produse alimentare, proiectul de lege propune transformarea României în ferma de creştere a soldaţilor care, în numele unei urgenţe (de orice tip) pot fi trimişi la cerearea unor forţe străine în teatre de război. Practic devenim furnizor naţional de mercenari. Orwellian vorbind, trecem de la “ferma animalelor”, pe care am simțit-o insinuându-se în pandemie, la “ferma mercenarilor”, noua monedă de schimb universală…

Se vede cum tâlcul acestei viitoare legi – dacă va fi trecută în această formă – este un furt de ţară prin naţionalizarea copiilor României. Numai o minte decerebrată, absolut analfabetă și plină de ură la adresa poporului român poate să propună aşa ceva. Proiectul de lege va duce la dispariţia statală a României pentru că toţi părinţii îşi vor muta copii în străinătate şi vor renunţa la cetăţenia română. Ca atare, România va fi demografic depopulată în numai câţiva ani.

Asemenea aberaţie depăşeşte orice imaginaţie hitleriană, stalinistă, maoistă şi se înscrie în seria finală a degenerării umane. A naţionaliza pentru scopuri de război copiii unei ţări este un act criminal absolut. Cineva din statul paralel românesc doreşte să fie mareşal al unei armate de mercenari. O nebunie criminală la adresa României şi naţiunii româneşti. Numai şi pentru că a fost scris acest proiect, conform legilor în vigoare în România, persoana sau persoanele implicate trebuie imediat anchetate pentru subminarea Constituţiei României.

Pentru mine e limpede, o minte bolnavă a scris acest proiect de lege. Existenţa lui, numai și în stadiul de proiect, ne dovedeşte existenţa unor izvoare subterane de acid şi crimă. Acidul pentru a dizolva voinţa naţională şi crima pentru a ucide un stat.

Păcatul originar este cel al semnării de către România a unui tratat de asistenţă tehnică cu Ucraina. Tratatul, trecut orbeşte printr-un Parlament obosit de a mai fi acuzat de corupţie şi invalidat de chiar progresiştii cu glezne fine, care vor să trimită fiul de ţăran şi muncitor român la războaiele plătite de alţii, prevede şi indicatori de resurse umane care să fie puse la dispoziţie Ucrainei.

Aflată la graniţa cu barbaria, unde Rusia ucide zilnic suveranitatea şi identitatea unei naţiuni europene, România pare a se îndrepta spre abis. Căci izvoarele subterane de distrugere acţionează exact pentru neutralizarea fiinţei vii a poporului român. Este act de crimă de masă, să obligi tinerii unei ţări să intre în armată şi astfel să fie trimişi sub comanda străină în (citez) crize “naţionale, regionale şi internaţionale”.

Dacă mâine onor partenerul strategic SUA doreşte (aşa cum o arată de altfel prin crearea AUKUS) să declanşeze un război în Pacificul de Sud, la Bucureşti, un Moş Teacă, cu doctorat dat de Oprea şi furgăsit prin laboratoarele lui Coldea, poate decide că este situaţie de criză şi poate ordona incaritruirea copiilor României. Mai mult poate decide, căci armata română trece conform tendinţei deja exprimate, sub comanda străină, trimiterea copiilor României în Pacificul de Sud.

Că scriam mai devreme de Ferma Animalelor, celebrul roman al utopiei progresiştilor de astăzi… aflaţi că, prin acest proiect, visul neo-marxistilor care luptă până la ultima suflare a naţiunilor şi statelor (nu ale lor ca să fim clari) va da posibilitatea instalării unui centrul militar unic de comandă, care practic să preia atribuţiile statele ale României.

Generali mesianici, cu limba engleză învăţată la 40 de ani şi cu cursuri de trei zile printr-o tabără NATO de trei parale, vor decide care este criza, când să declare stare de criză (până şi denumirea reprezintă un viol a dulcei limbi româneşti demnă de analfabetismul şcolilor de infanterie din secolul XIX) şi câţi copii ai României să fie trimişi spre a ajuta, cine ştie pe cine, în rezolvarea acelei stări de criză.

Ultimă găselniţă, naţionalizarea copiilor României în numele internaţionalismului proletar, iată devine, în mintea bolnavă de mesianism putred al unor generali români, act de distrugere finală a naţiunii Române. Sub imperiul Otoman, boierii trădători acceptaseră să fie plătit tribut sultanului în galbeni, dar şi în băieţi şi fete. Fetele erau trimise în haremurile pline de șobolani şi sifilis ale Turciei, iar băieţii deveneau ieniceri, infanteria cea temută de întreaga Europă.

Astăzi și acum asistăm la transformarea acelui principiu trădător de țară şi de neam, al noilor boieri ai democraţiei de mucava, în proiect de lege. Copiii noştri vor fi transformaţi în ienicerii unor interese mondiale care nu au nimic sau nu vor avea nimic de a face cu apărarea pământului românesc. Şi asta înseamnă trădare națională, vânzarea României și distrugerea statului român.

Comments are closed.