Facebook Live, introdus și pe PC-URI

0
2913
Facebook Live

Aplicația s-a bucurat de un mare succes și de la IPhone, cea care a folosit-o inițial, va ajunge și în calculatoarele personale.

Facebook Live a debutat la începutul acestui an, bucurându-se de un succes enorm în rândul utilizatorilor. Iniţial, serviciul a fost disponibil doar pe iPhone, fiind apoi extins şi pe smartphone-urile cu Android. În tot acest timp, versiunea pentru browsere desktop a reţelei de socializare a putut doar viziona transmisiile live, însă în curând, Facebook va porni şi această capabilitate pentru toţi cei care doresc să iniţializeze fluxuri video de pe un computer.

Deja disponibilă pentru administratorii de pagini Facebook

Această capabilitate era deja disponibilă pentru administratorii de pagini de Facebook, însă utilizarea acestei funcţii implica utilizarea de software şi echipament dedicat, care nu era la îndemâna tuturor. Activarea funcţiei pe PC-uri va utiliza cel mai probabil o soluţie „one click”, similară cu cea de pe smartphone-uri, unde totul este setat automat. Se pare că utilizatorii vor putea apela atât la hardware-ul integrat în computere (precum webcam-uri şi microfoane de pe laptop-uri), cât şi la echipament separat, conectat la computer.

 Facebook a confirmat lansarea
Funcţia a început deja să apară pentru multe dintre utilizatori, însă disponibilitatea la nivel global va veni în timp. Facebook a confirmat această lansare pentru SocialTimes, însă nu a făcut încă un anunţ oficial pe canalele obişnuite precum Facebook Newsroom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here