Update: Intrand in posesia.deciziei nr 5/2018 a ICCJ completurile de 5 judecatori din sedinta publica din 29 ianuarie 2018 constatam ca la articolul 54 si 55 din Hotarare, organul de decizie constata ca Judecatoarea A( Daniela Panioglu) a avut atitudini care se circumscriu abaterii disciplinare in sensul ca judecătoarea Daniela  Panioglu a utilizat in sala de judecata un limbaj, afirmatii si dialoguri de natura de a-l UMILI si DEGRADA pe inculpat, conduita NEDEMNA de un judecator in sensul art 99 lit c din legea 303/2004 (nu ca alte atitudini de a arunca cu un dosar inspre/spre un judecator coleg ar fi vreo atitudine demna de sala de judecata)…Asa incat judecator Panioglu- ar trebui sa ti fie rusine si sa prezinti scuze!”

0
22457

Dubla măsură a judecatoarei Panioglu și lipsa de bun simț! De ce trebuie să se curețe sistemul de judecători imorali ca Mariana Moncea, Veronica Cîrstoiu, Costache, Dolache și alți Dumnezei care nu au nimic de a face cu demnitatea de judecător

2020-12-02 13-24

Câtă sfântă ipocrizie Panioglu…după ce ai supt chirii nejustificate de la statul român decontându-ți cazarea în apartamente pentru că, chipurile, nu aveai în proprietate un apartament -și nu îl aveai pentru că nu era al tău până la plata ultimei rate -deci între timp tu încasai practic rata de la stat și plăteai proprietatea ta, după ce te-ai transformat într-un combinator, fără jenă, fără standarde, fără morală, ca un mărunt infractor găinar (sau mai bine zis „apartamentar” pentru că tu nu ai furat găini), fără teamă,  cu un tupeu demn de o cauză mai bună…ai devenit procesomană cu acte-n regulă și pseudo-jurnalistă…

Ai încasat în mod imoral 100,000 RON de la statul român și mai ai tupeul să îți arăți fața cu ciocănelul justiției în mâini ?

….Dublul standard și dubla măsură ți-au marcat viața nu-i asa? Pentru că ai ales să funcționezi ca judecător încasând 15000 RON pe lună (aproximativ că doar nu avem fluturașul tău), aproape 200,000 RON pe an vărsând lături și „considerații” critice despre prostul stat român și sistemul de justiție care te plătea regște în acest timp. Să îți traduc pe înțelesul tău -eu te invit la masă, tu vii și îmi mănânci sarmalele și îmi faci apoi reclamații la ANAF și peste tot că am bani de carne. Asta în timp ce înfuleci ca o nesimțită pe blat până îți crapă stomacul. Apoi nu e de ajuns și începi să țipi la justițiabili, te porti urât cu colegii tăi- Purigiu poate depune mărturie și nu numai, urli la grefieri și la alți colegi, ești „Dumnezeul” seminariilor și al afacerilor interesate și apoi te gândești tu, așa imparțială, că e bine să îți ataci colegii prin presă devenind jurnalistă…că doar dacă e interesul tău să fii jurnalistă, ești….apoi nu mai ești jurnalistă când nu îți convine ci ești judecătoare dând în judecată fie presa, fie pe toți colegii tăi, în funcție de interes…apoi ești scriitor filozof desconsiderându-ți colegii avocați sau procurori pentru că – nu-i așa? – numai tu ai studiat la lumânare și ai mâncat salam cu soia, nu?…în timp ce nemernicii ăștia de avocați au limbă de lemn și nu îngheață când te văd acolo în instanță…și mai vin și tâmpiții ăștia de procurori noi care nu știu carte, pentru că numai eu -Panioglu- am studiat la lumânare și merg la teatru ca să îmi calmez indigestia de la sarmalele înghițite lacom (pamflet Panioglu, din nou, poți să îmi răspunzi în Cotidianul lui Nistorescu)….

E bine să încasezi bani pe de o parte și să dai cu lături în cei de la care încasezi pe de altă parte?

E moral Panioglu?

NU, nu e moral…ieși din sistem și critică-l cât dorești Panioglu…dar nu lua cu 2 mâini de la casierie și stând cu ochii la ușă pentru că nu e…moral (știi ce înseamnă asta?).

Proștii ăștia de procurori și avocați cu limba de lemn, cu aplicațiile lor și cu tupeul lor de mici Dumnezei, trebuie să fie sancționați…și cine o poate face mai bine dacă nu tu prin presă ?

Ești și femeie de afaceri căci ai pământuri în proprietate- să nu creadă cineva că ești vreo amărâtă, ai acțiuni la companii din Galați -operatoare portuare- deci ești purtătoare de interes, ai un frate care trebuie pământean sprijinit, ai posesiuni cumpărate din banii primiți lunar de la sistemul de justiție ăla prost și de căcat care te plătește lunar și pe care îl critici apoi zi de zi ca un consorț cretin care își bate soția beat fiind zilnic și apoi îi zice că o iubește și că o bate din dragoste… (da Panioglu e pamflet ce citești acum).

Panioaglo dragă trebuie să alegi. Dacă vrei să scrii despre colegii tăi trebuie să fii jurnalist iar dacă vrei să ai păreri imparțiale și corecte trebuie să fii judecător…una e să ai și să formezi opinii științifice despre domeniul tău de activitate în presă și alta e să îți acoperi cu scuipat colegii sau superiorii aruncând cu dosare în Purigii sau justițiabili sau țipând la oricine intră în calea ta rectă (dreapta adică, a nu se înțelege că îți intră cineva în rect)…pentru că tu ești singura dreaptă și corectă și deșteaptă și frumoasă și devreme acasă, justițiabil dar și om de afaceri, care își decontează imoral chiriile în timp ce își achită în rate apartamente, dar și posesor de terenuri și acțiuni, în timp ce judecă pe alți posesori de terenuri și acțiuni, cu invidia vulpii care nu poate ajunge la strugurii acri…

Îți ataci colegii în justiție, ataci statul român la CEDO, scuipi venin în Cotidianul sau Cațavencii sau Luju, când îți convine sub numele tău, te dai doctă în seminarii, dai cu dosare în cap oamenilor…ring ‘a bell? (adică îți sună un clopoțel? Adică eufemistic vorbind recepționezi vreun semnal de alarmă?)

Ce opinie ai tu Panioglu despre controlul psihiatric și psihologic al persoaneleor investite cu responsabilități majore în statul român așa cum ești tu? Nu crezi că ar trebui să fie făcut un asemenea control obligatoriu, o asemenea evaluare la minimum 6 luni? NU crezi că ar trebui să fii și tu responsabilă pentru exagerările tale?

Acesta este scopul articolelor de presă Panioglu -să îți arate unde exagerezi și tu să te potolești și să înveți ceva din asta. Nu are nimeni nimic cu tine în mod special…dealtfel mulți alți judecători aterizează aici, în paginile de criticism ale Săptămânii Financiare și da, avem audiență și citiri multe, ai dreptate aici…pentru că muncim la asta…și pentru că ne și promovam. Cunoști conceptul?

Nu crezi că te afli într-un disgrațios conflict de interese scriind despre judecători în timp ce mănânci o leafă grasă de judecător cu toate beneficiile care decurg de acolo?

Jurnaliștii nu au protecția legii, nu au statut de dinozauri, îi mișcă din loc insolvențele și nesiguranța zilei de mâine alături de salariile mici…Tu ai vrea să fii jurnalistă dar cu salariu de judecatoare, ai vrea să ai beneficiile capitalismului, dar să fii în socialism când îți convine și în Dubai când e frig la Azuga. Nu-i așa?

Nu ar fi mai bine -dacă alegi să rămâi magistrat- să manifești tu mai multă demnitate comportamentală și diplomație, buna creștere, mai puțină agresivitate și să încerci să schimbi lumea ta din interiorul ei jucând corect ?

Nu ar fi mai bine să începi curățenia în lumea asta cu tine? Și să te cureți (în sens de spălat, renunțat, nu e o amenințare sau dorință a mea ca tu să te cureți Panioglu) de nepotrivirile, excrescențele comportamental- nervoase, neam-prostia, agresivitatea, duplicitatea, tupeul fără limite și să te schimbi?

Schimbarea justiției începe cu tine Panioglu!

Cei ca tine trebuie să plece pentru că dublul standard și dubla măsură nu au ce căuta la un distribuitor de articole în Cotidianul…. Justiția NU se face în presă sau la televizor. Ea se face echilibrat și documentat întotdeauna pe baza documentelor pe care colegii tăi magistrați, procurori, sau colegii tăi avocați (fie ei și cu limba de lemn așa cum îi numesti tu!) le pun la dispoziția instanței.

Tu nu poți fi instanță Panioglu! Nu ai standardul moral necesar și pentru că nu ți-a spus nimeni, uite ți-o spunem noi- nu ai un comportament adecvat, ești un risc permanent și un stres nejustificat pentru cei cu care lucrezi și pentru cei din jurul tău, nu ai respect pentru oameni, nu manifești decență și bun simț, nu știi ce înseamnă spiritul și litera legii! Știi doar ce înseamnă gustul unei chirii imorale și acțiunile la operatori portuari țn Galați!

Când vei învăța să te porți elegant cu ultima femeie de serviciu și la fel și cu grefiera, când îți vei respecta colegii (ai alte arme să te lupți împotriva lor, deopotrivă elegante și corecte) când vei începe schimbarea sistemului mai întâi respectându-l, revino printre noi…

Să vedem însă cum o descrie presa pe doamna Panioglu:

https://www.luju.ro/international/cedo/panioglu-contra-romaniei-judecatoarea-daniela-panioglu-de-la-cab-a-dat-statul-in-judecata-la-cedo-actiunea-a-fost-introdusa-dupa-ce-inalta-curte-a-mentinut-hotararea-csm-prin-care-se-constatase-ca-panioglu-ar-fi-incalcat-codul-deontologic-atunci-cand-si-a

http://www.tvdobrogea.ro/viata-de-judecator-in-romania-doua-case-de-lux-si-chirie-platita-de-stat/

https://www.facebook.com/stiripesurse.ro/posts/daniela-panioglu-judec%C4%83tor-la-curtea-de-apel-bucure%C5%9Fti-a-fost-suspendat%C4%83-din-fun/1420337804655546/

https://www.sfin.ro/recomandari/judecatoarea-daniela-panioglu-curtea-de-apel-chirie/

https://romanialibera.ro/investigatii/tensiuni-fara-precedent-intre-judecatorii-de-la-curtea-de-apel-bucuresti-716594

https://jurnalul.ro/stiri/justitie/un-judecator-de-la-curtea-de-apel-bucuresti-suspendat-din-functie-739795.html

https://adevarul.ro/news/societate/afacerea-apartamentul-zguduie-justitia-romana-1_50abb7c57c42d5a6637f2ebc/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here