Dezvoltatorul imobiliar Zacaria anunță extinderea parcului industrial din Oradea

0
1168

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria anunță extinderea parcului industrial Western din Oradea cu o hală de peste 6.300 mp, rezervată unui investitor german care își deschide, pentru prima dată, o filială în România.

 

1 noiembrie 2017, Oradea: Compania Zacaria, cu un portofoliu de aproximativ 300.000 m2 de spații industriale și de birouri în mai multe orașe din țară, anunță extinderea Western Industrial Park din Oradea în următoarele luni. Viitoarea hală adițională, cu o suprafață de peste 6.300 m2, este deja contractată de un client strategic din străinătate, care activează în industria componentelor electrice și electronice. Parcul industrial din Oradea va ajunge, în urma acestei construcții, la o suprafață totală de peste 25.000 m2 de spații industriale și de birouri.

Noua clădire este proiectată și va fi construită după cerințele clientului, cuprinzând aproximativ 5.000 m2 cu destinația producție și depozitare și 1.300 m2 spații de birouri. Lucrările de construcție au demarat din această toamnă, termenul de predare fiind martie 2018.

“Am decis extinderea acestui parc în urma semnării unui contract de închiriere cu un investitor străin, care își deschide pentru prima dată o filială în România. Este o veste foarte bună pentru industria și mediul de afaceri din Oradea. Proiectul este unul de tip build-to-suit, astfel întreaga facilitate va fi modelată după cerințele și nevoile clientului nostru”, a declarat Emilia Țepeș, director național de vânzări Zacaria.

Western Industrial Park este localizat în zona industrială de vest a orașului, pe Calea Borșului, la aproximativ 9 kilometri de granița cu Ungaria. Parcul, situat pe o platformă de 50.000 m2, a fost achiziționat în 2013, fiind închiriat în proporție de 100% într-un timp extrem de scurt.

“Cererea în Oradea pentru spații industriale premium menține un trend ascendent, datorită poziționării strategice, ce oferă acces rapid către Europa Centrală. Ne gândim să extindem portofoliul nostru de investiții în această zonă a țării în viitorul apropiat”, a explicat Emilia Țepeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here