De la director de hotel, la autor de carti motivationale

0
797
carti motivationale

„Picnic in sufragerie” – Fostul director al Hotelului InterContinental Bucuresti, isi lanseaza prima carte printr-un inedit eveniment, la distanta

Lior Bebera, unul dintre cei mai cunoscuti directori de hotel din Romania lanseaza pe Facebook o carte inspirationala pentru tanara generatie, intitulata „Viata nu este un picnic”.

Lansarea online are loc Joi, 30 aprilie, ora 17.00, in cadrul unui inedit eveniment live, sustinut pe pagina de Facebook a autorului, unde toti fanii sunt invitati la un … „Picnic in sufragerie”.

Aflat in Malta, unde conduce doua hoteluri internationale si fara posibilitatea de a veni in aceasta perioada in Romania din cauza epidemiei de coronavirus, Lior Bebera a gasit aceasta perioada ca fiind oportuna pentru lansarea cartii sale in varianta ebook.

„Asa cum spune si titlul cartii, viata nu este un picnic, nu e perfecta. Intampinam de multe ori obstacole si, ca si la picnic, avem varianta de a renunta suparati ca nu a iesit totul cum am planificat initial sau de ne adapta, de a lua obstacolele ca pe provocari de a fi mai creativi si de a ne simti bine in ciuda dificultatilor. Nu am putut lansa cartea acum asa cum am vrut initial – nu pot veni in Romania, cartea nu se poate tipari acum; ar fi trebuit sa renunt, sa aman. Dar, in spiritul cartii, mi-am zis ca nu pot renunta tocmai eu si am decis sa organizez un eveniment live, pe cea mai importanta platforma sociala, unde sa lansez varianta electronica, preferata de multi dintre tineri.”

Cartea acopera experiente variate din viata autorului: relatia tumultuoasa cu parintii in adolescenta, primele locuri de munca, alegerea carierei, urmarea pasiunilor, dificultatile si provocarile tanarului cetatean german provenind dintr-o familie de emigranti din Israel, experienta esuata a primei casatorii, dar si ponturi pentru a avea succes si idei care pot inspira schimbarea mentalitatii.

Despre ideea de a scrie o carte legata de viata sa la o varsta nu suficient de inaintata pentru un asemenea demers, autorul spune:

„Scopul acestei carti este de a inspira noua generatie de a se regasi din punct de vedere profesional, de a-i motiva sa realizeze ceva pentru ei, dar si pentru ceilalti. Nu am publicat aceasta carte pentru mine insumi, ci pentru a le arata tinerilor experiente reale de viata si pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de suport financiar. Cu fondurile stranse din vanzarea acestei carti vom ajuta tineri sa se dezvolte, sa isi indeplineasca visurile.”

Oana Pustiu, proprietara editurii One Book, a declarat:

„Dintotdeauna mi-am dorit sa public o carte inspirationala pentru tanara generatie, o carte despre succes, dar si despre dificultatile pe care le intampina oricine pana ajunge acolo. Lior Bebera are o poveste de spus, o poveste motivationala pentru toate generatiile si una pe care o voi folosi ca exemplu in programele educationale si de caritate pe care le dezvolt prin Asociatia LIO. Sunt onorata ca Lior Bebera a acceptat sa faca echipa cu mine si si-a publicat prima carte la Editura One Book”

Cartea poate fi comandata online de pe site-ul autorului www.lifeisnotapicnic.org.Pentru moment, este disponibila in varianta e-book, in limba engleza, urmand a se lansa si varianta in limba romana. Variantele tiparite – standard si premium, atat in limba engleza, cat si in limba romana, pot fi pre-comandate.

Cartea beneficiaza de preturi speciale de lansare pana pe 30 mai 2020, iar o parte a profiturilor obtinute din vanzarea ei vor fi directionate catre sustinerea educatiei tinerilor fara posibilitati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here