De 8 Martie, companiile vor acorda cu 10% mai multe tichete cadou faţă de anul trecut

0
839

14% dintre angajatorii privaţi care şi-au recompensat şi motivat angajaţii în 2018 cu tichete cadou au acordat acest beneficiu şi de 8 Martie

De 8 Martie, doamnele se pot bucura de o surpriză în plus din partea angajatorilor, aceştia având opţiunea de a le oferi un cadou personalizat sub formă de tichete cadou. Acestea vin însoţite de beneficii financiare atât pentru angajator, cât şi pentru angajate, pentru că sunt scutite de contribuţii sociale şi de impozitul pe venit până la valoarea de 150 de lei de persoană. Salariatele recompensate îşi pot alege astfel cadoul dorit în cadrul unei rețele naționale de magazine din domenii şi branduri diverse.

Conform datelor Up România, Ziua Internaţională a Femeii a devenit un eveniment tot mai important pentru angajatorii interesaţi de motivarea şi recompensarea colegelor. In prezent, tichetele cadou pentru acest eveniment reprezintă 4% din totalul anual de tichete cadou acordate salariaţilor ca beneficiu social. Cifrele din ultimii ani arată o creştere constantă a volumelor de tichete cadou acordate cu ocazia zilei de 8 Martie. Astfel, începând din 2016, creșterea anuală a vânzărilor de tichete cadou oferite de Ziua Femeii a crescut cu aproximativ 10% pe an.

“ Pentru acest an, estimăm că vânzările de tichete cadou pentru 8 Martie vor creşte cu 10% faţă de anul trecut, păstrând tendința de creştere din ultimii ani. Acest lucru confirmă că, pe o piaţă a muncii extrem de competitivă şi cu provocări serioase pentru retenţia angajaţilor performanţi, tichetul cadou este un instrument eficient şi modern de motivare, recompensare şi loializare. Acordarea de tichete cadou este un gest memorabil, care aduce multă bucurie şi apreciere în rândul femeilor, cu ocazia zilei de 8 Martie“, a arătat Elena Pap, director general Up România.

Tichetele Up Cadou sunt personalizate cu numele angajatei, conform Legii nr. 265/2018, iar angajatorul are opțiunea ca acestea să fie imprimate cu logo-ul companiei şi un mesaj special. De asemenea, acestea pot veni în plicuri elegante Up Cadou care conţin şi un ghid cu cele mai importante branduri unde pot fi cheltuite tichetele. Comanda tichetelor se poate face online, livrarea este rapidă, cu asigurare şi beneficii pentru distribuţie. Beneficiarii tichetelor Up Cadou pot achiziţiona bijuterii, cosmetice, articole vestimentare şi încălţăminte, cărţi, jucării, obiecte de mobilier, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice, servicii de turism etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here