Constantin Sebeșanu și Vasile Balaban – invitații Săptămânii Financiare, ediția 29 iulie 2022

0
1562

În cadrul emisiunii Săptămâna Financiară de la Profit News TV din această vineri:

BIO Constantin Sebeșanu

Cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea de proiecte și managementul activelor, Constantin Sebeșanu a participat activ la inițierea și operarea a zeci de programe, sprijinind astfel procesul decizional pentru dezvoltarea sustenabilă și succesul investițiilor.

A urmat cursurile la Institutul Politehnic București și deține specializări în Management Strategic și Financiar, dobândite în cadrul Universităților Cornell și Boston, din SUA, completate de un MBA în Marea Britanie la Open University.

Acesta a fondat compania de consultanță hotelieră Trend Hospitality, și a impus în piața turismului bucureștean hotelul Howard Johnson (actualul Sheraton), fiind și cel care a adus în România lanțul de hoteluri Ramada.

Din anul 2021, ocupă poziția de CEO al companiei Impact Developer & Contractor, câștigând în anul 2022, pe baza rezultatelor sale excepționale – premiul pentru Executive of The Year @ Business Review Awards Gala.

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Cu o experiență de peste 30 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București.

Acţiunile IMPACT Developer & Contractor SA (“IMP”) sunt listate la categoria Premium a Bursei de Valori București, compania având o capitalizare bursieră de 1.028.723.402,90 lei (la data de 13 mai 2022).

Societatea utilizează cele mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență, responsabilitate şi comunicare cu investitorii, obținând ratingul 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România.

Misiunea IMPACT Developer & Contractor este de a dezvolta comunități, prin proiecte sustenabile, la standarde de calitate BREEAM Excellent, certificate nZEB, atât în București, cât și în marile orașe ale țării.

Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, ansamblu rezidențial de lux cu Certificare BREEAM Excellent.

Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, în 2020, Impact a demarat construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța – Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile și 673 de apartamente, construit pe o suprafață de 43.000 mp, ce va fi finalizat în 2024.

De asemenea, Impact continuă extinderea la nivel regional și demarează Greenfield Copou, în Iași. Lucrările la acest proiect au început în anul 2021, cu termen de finalizare în 2024, fiind construit în trei faze. Proiectul cuprinde în total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafață de 48.685 mp.

În perioada 04.01.2022- 21.01.2022, compania a realizat o majorare de capital de până la 245 milioane lei (50 milioane Euro) prin Plasament Privat.

IMPACT Developer & Contractor încheie anul 2021 cu un Profit Operațional (EBITDA) de aproape 100 milioane lei.

Compania IMPACT a obținut rezultate remarcabile pentru primul trimestru al anului 2022:

 – Creștere de 100% a EBITDA (Profitul Operațional) și

 Creștere de 49% a Profitului Brut în T1 2022 față de perioada similară a anului trecut.

În 9 iunie 2022, IMPACT Developer & Contractor a primit premiul “Dezvoltatorul anului” în cadrul galei Romanian Property Awards, desfășurată la Snagov.

În iulie 2022, IMPACT recompensează efortul acționarilor săi acordând 2 acțiuni gratuite la 5 deținute.

Tot în luna iulie a acestui an, IMPACT Developer & Contractor integrează în grupul său de firme pe RCTI Company, principalul partener în construcții, cu afaceri de 95,3 milioane lei în 2021.

BIO Vasile Balaban

Vasile Balaban este medic specialist în gastroenterologie cu peste 10 ani experiență în domeniul medical.

Este membru în Societatea Europeană de Endoscopie Digestivă, Clubul European de Pancreas, Societatea Română de Endoscopie Digestivă, Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie. 

Din noiembrie 2015 acesta ocupă funcția de medic specialist gastroenterolog în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” din București, dar și în cadrul Spitalului Medicover, unde asigură consultații în aceeași arie de specialitate.

Vasile Balaban a devenit doctor în științe medicale în anul 2016, subiectul tezei sale de doctorat fiind: Managementul pacienţilor cu sensibilitate la gluten”.

Acesta a publicat până în prezent 47 articole în extenso (21 indexate ISI – adică incluse, indexate în Science Citation Index) și 82 ca abstract la conferințe naționale și internaționale; fiind co-autor în mai multe capitole ale unor cărți de la edituri naționale și internaționale.

Din octombrie 2014, acesta deține și titulatura de Asistent Universitar Disciplina Medicină Internă și Gastroenterologie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Ca și focus medical, dr. Vasile Balaban se ocupă cu precădere de:

  • urgențe în gastroenterologie/hepatologie,
  • endoscopia digestivă,
  • boli autoimune,
  • pancreatologie,
  • boli inflamatorii intestinale.

Dr. Vasile Balaban are o vastă activitate și în cadrul unor campanii medicale de conștientizare și prevenire/depistare a unor boli, publicând constant articole de specialitate în diverse reviste de profil – și nu numai, fiind prezent ca o voce reprezentativă din punct de vedere medical și pentru celelalte publicații, oferind deseori interviuri și implicându-se în viața socială.

Mai multe detalii despre activitatea sa în media:  AICI.

Despre Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila

Spitalul Universitar de Urgență Militar Central (SUUMC) „Carol Davila” este un spital din București, înființat în 1859.

Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” este unitate medico- militară de categoria I-a, fiind reacreditat  în categoria a II-a, în conformitate cu Ordinul Preşedintelui ANMCS nr. 280/21.11.2018, având un nivel de competenţă ridicat, asigură asistenţă medicală la nivel regional, deservind populaţia judeţului din aria sa administrativ-teritorială, precum şi din alte judeţe datorită infrastructurii tehnice, umane şi de suport logistic pe care acesta o deţine.

Principala misiune a spitalului este furnizarea asistenţei medicale de specialitate, atât la pace, cât şi la război, în situaţii de criză pentru personalul militar, civil şi membrii familiilor acestora, precum şi pentru răniţii şi mutilaţii din teatrele de operaţii, pensionarii militari şi veteranii de război, din formaţiunile militare aflate în aria de responsabilitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here