Casa Timiș reia “GastroXperiențele Desfăț și Răsfăț” – în 5, 19 și 26 septembrie 2021

0
2057

Hai în Vie să creăm Bucurie şi Mustărie! În luna septembrie, seria GastroXperiențelor reîncepe Răsfăț si Desfăț la Casa Timiş!

Edițiile anterioare pot fi vizionate aici

Culesul strugurilor și pregătirea mustului este, în fiecare an, o experiență deosebită pentru întreaga echipa a Casei Timiş, pe care cu drag şi nerăbdare şi pe care ne dorim să o împărtășim cu oaspeții noştri care ne aleg pentru a crea noi amintiri alături de cei dragi!

Vă așteptăm alături de micuții voştri pentru a le oferi şi a trăi experiența culesului strugurilor şi a pregătirii mustului proaspăt după metoda tradițională. Pe cei mici îi aşteptă multe activități şi jocuri care vor face din acestă zi una de poveste.

Culesul îl dăm gata repede, repede, căci ne stim oaspeții nostri plini de entuziasm. Şi apoi urmează sărbătoarea pe care am pregătit-o alături de întreaga Echipa Casa Timiş.

Pregătim un adevărat festin pentru întreaga familie, în deplină siguranță! Puteți rezerva locuri aici 

Must proaspăt stors din strugurii pe care îi veți culege personal din Podgoria Casei Timiş, barbeque cu pastramă şi bucate alese, pregătite cu pasiune şi dăruire de Echipa Casei Timiş, multe râsete şi voie bună, pentru o zi memorabilă!

Itinerariul zilei cuprinde:

  • Începem ziua cu Bunătăți cu Tradiție
  • Culegem struguri din Podgoria Casei Timiş
  • Transformăm struguri în must proaspăt delicios
  • Barbeque cu păstramă şi bunătăți alese
  • Desert şi înghețată din MUST

Despre Casa Timiș

Domeniul Casa Timiș este o ființă vie, cu ample planuri de viitor, ce reflectă sufletul, pasiunea, dăruirea și viziunea familiei Casa Timiș, aceea de a scrie istorie în turismul și ospitalitatea românească, ce se exprimă aici la nivel de excelență, punând în valoare tradițiile, istoria și mândria de a fi român.

Conacul, cu aproape un secol de istorie şi tradiţii, pune la dispoziţia oaspeţilor 10 camere si două restaurante ce poartă amprenta gastronomică a lui Chef Nico Lontras și Johnny Șușală: Restaurantul Casa Timiș, cu specific românesc reinterpretat, și Veranda dintre Vii, cu specific mediteranean. Ca un element de surpriză, în 2020, a fost inaugurat noul 1925 Bar Englezesc, al cărui nume omagiază anul nașterii conacului, într-un spațiu unic, nobil și rafinat. Tot în cadrul domeniului Casei Timiș, se regăsesc un superb parc și un loc de joacă, precum și o suprafață generoasă de alei pavate între vii pentru orice formă de mișcare: meditație, plimbări în natură, cycling, jogging, gimnastică. În a doua parte a anului 2021, Domeniul Casa Timiș se va existe cu un resort cu o capacitate de 15 căsuțe, cu câte 2 apartamente fiecare, un SPA de 800 mp și un parc cu multiple atracții.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa:

www.casatimis.ro

[email protected]

0723 682 568

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here