Becali mai face 1 milion…

0
1695
dinamo

Au pierdut cu 0-5 pe teren, au fost umiliţi de suporterii lui Dinamo, dar au în conturi cu un milion de euro mai mult. Cel mai ieftin bilet cu City a fost 60 de lei.

Seară neagră pentru Steaua: Umilită în teren de Manchester City şi în tribune de Dinamo. Cam astea au fost titlurile din presă după Steaua – Manchester City 0-5 din play-off-ul Champions League. Steaua şi-a luat adio de la visul de a juca în grupele Champions League în acest sezon, ştirea cu suporterii lui Dinamo care au afişat o coregrafie cu ajutorul suporterilor rivalilor a făcut înconjurul lumii. Umilinţa a avut, paradoxal, şi o parte pozitivă.

60 RON biletul

Nu sunt singurele veşti ale meciului Steaua – Manchester City 0-5. Umilinţa a avut şi un preţ. Un milion de euro a încasat Steaua din vânzarea biletelor la meciul cu City. 50.000 de oameni au fost la meciul cu echipa lui Guardiola unde cel mai ieftin bilet a fost 60 de RON. Este dacă nu cea mai mare, una dintre cele mai mari sume pe care o echipă românească le încasează din vânzarea biletelor. STEAUA. Conform surselor autorizate, Becali a făcut peste un  milion de euro numai din vînzarea biletelor. „A fost o rețetă de succes! Guardiola, dar și prețul accesibil la tichete au făcut ca stadionul să fie plin”, au precizat persoanele din conducerea stelistă.

3 milioane de la UEFA

Cele 90 de minute ale partidei disputate de Niță și Adi Popa împotriva colosului din Manchester i-ar putea duce Stelei peste 5 milioane de euro. 3 milioane din această sumă este asigurată de forul suprem al fotbalului european, care a premiat echipa stelistă pentru accederea în Europa League. Mai mult, la aceşti bani, proveniţi din market pool, se mai pot adăuga alţi 3 milioane dacă Astra nu se califică în detrimentul lui West Ham.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here