Asistent medical, detectiv particular sau specialist în alte domenii profesionale de viitor – Colegiul Universitar Spiru Haret

0
875

Colegiul Universitar Spiru Haret organizează admitere pentru anul școlar 2020-2021 în domeniile Sanitar, Producție Media, Informatică, precum și în specializarea Detectiv Particular în perioada 1 iulie – 31 august. Până pe 30 iunie, instituția de învățământ organizează preînscrieri online. Persoanele care vor să își asigure statutul de cursant din timp vor beneficia de eliminarea taxei de admitere, în valoare de 120 lei.

Pașii pentru preînscrierile online sunt următorii: accesarea site-ului colegiuluniversitar.spiruharet.ro, completarea și trimiterea formularului de preînscriere. În momentul în care aplicația a fost analizată, viitorii cursanți vor primi o confirmare pe adresa de e-mail.

Taxa anuală de școlarizare pentru toate domeniile este de 2.500 de lei și poate fi plătită în 4 rate.

Pentru domeniul Sanitar, colegiul dispune de centre în Bucureşti (autorizat prin Ordinul Ministrului nr. 5770/12.11.2015) şi Craiova (autorizat prin Ordinul Ministrului nr. 5753/12.11.2015), oferind următoarele calificări profesionale:

 1. Asistent medical generalist

BUCUREŞTI – 90 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)

CRAIOVA – 90 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)

 1. Asistent medical balneofiziokinetoterapie și recuperare

BUCUREŞTI – 90 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)

CRAIOVA – 90 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)

”Profesia de asistent medical este o profesie vocațională în care ai de învățat în fiecare zi. Cred că viitorii asistenți medicali aleg să învețe aici, pentru că sunt clase și laboratoare dotate pentru un învățământ de calitate, profesorii care predau sunt bine pregătiți și au un bagaj informațional bogat pe care îl transmit viitorilor asistenți, colegiul are contracte de practică pentru elevi în diverse spitale cu diverse specialități, putându-se acoperi foarte bine curricula de învățământ.”, afirmă Daniela Nistor, cadru didactic în cadrul Colegiului Universitar Spiru Haret și asistent medical generalist principal – licențiat cu specializare în pediatrie.

Domeniul Servicii cu specializarea Detectiv Particular oferă 60 locuri pentru cei interesaţi de o carieră în investigații și intelligence-ul privat.

Candidaţii care doresc să urmeze aceste cursuri se pot înscrie:

– pentru Colegiul universitar pentru învăţământ terţiar Bucureşti, la sediul din Bucureşti, Șos. Berceni, nr.24, e-mail: [email protected];

– pentru Colegiul universitar pentru învăţământ terţiar Craiova, la sediul din Craiova, strada Vasile Conta, nr. 4, tel. 0251.42.33.95, [email protected].

”Detectivul particular este un mare anonim, om de cultură, spirit iscoditor și neliniștit, devotat meseriei, investigator neîntrecut, expert în munca de informații. Universitatea Spiru Haret, sensibilă la nou, în materie educațională și formare de noi cariere, de noi profesiuni, reprezintă prima și singura  universitate din România care a acreditat o formă superioară de pregătire în materie, numită Colegiul universitar pentru detectivi particulari.

Meseria de detectiv particular este una a inteligențelor, a minților deschise, profitabilă și de viitor, care poate să-și găsească mulți aderenți, piața de exprimare a investigațiilor private fiind destul de largă, atât în țară cât și în cadrul Uniunii Europene. Apreciem că această universitate are condiții excelente, pentru un învățământ de cea mai bună calitate și dispune de resurse educaționale suficiente, pentru a pregăti multe generații de detectivi particulari de aici înainte., menționează prof.univ.dr. Stan Petrescu, cadru didactic al Colegiului Universitar Spiru Haret.

Domeniul Producţie Media cuprinde 6 specializări, iar durata studiilor este între 1 şi 2 ani. Calificările pentru care viitorii cursanţi pot opta sunt:

 • Asistent regizor artistic – 30 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)
 • Editor de Imagine – 30 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)
 • Cameraman – Fotoreporter – 30 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)
 • Asistent producător film – tv – 30 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)
 • Operator sunet – 30 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)
 • Tehnician iluminare filmare – 30 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)

Domeniul Informatică pune la dispoziţia viitorilor cursanţi 4 specializări, iar durata studiilor este între 1,5 şi 2 ani. Calificările sunt următoarele:

 • Analist programator – 60 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)
 • Administrator rețele locale și de comunicații – 60 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)
 • Tehnician echipamente de calcul – 30 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)
 • Tehnician infrastructură rețele de telecomunicații – 30 locuri – învăţământ cu frecvenţă (IF)

Viitorii cursanţi vor avea acces la unele dintre cele mai atractive și căutate profesii atât la nivel național, cât și la nivel european. Diploma obținută la finalul anilor de studii este recunoscută la nivelul Uniunii Europene prin directiva 2005/36/CE.

***

Despre Colegiul Universitar Spiru Haret

Colegiul Universitar Spiru Haret este o instituţie de învăţământ terţiar (postliceal), parte a Universităţii Spiru Haret ce oferă calificări profesionale de nivel 5 în domeniul SANITAR, INFORMATICĂ, SERVICII  şi PRODUCŢIE MEDIA, practicând o politică expansivă ce vizează dezvoltarea viitoare şi pe alte arii profesionale de interes.

Colegiul își propune să ofere cele mai bune servicii educaționale prin organizarea unui climat stimulativ de învăţare care să genereze performanţa și, prin dezvoltarea individuală a elevului într-un mediu sigur, pregăteşte absolvenţi capabili să se integreze eficient în societate.

Ne găsești aici: www.facebook.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here