Aniversarea a 110 ani ai Hotelului Ritz din Londra

0
4038

ritz-bbc

Suntem incantati sa anuntam Marea Aniversare Britanică, care va avea loc în luna septembrie, celebrarea aniversării a 110-a hotelului Ritz. Va fi o noapte de neuitat !

Sărbătoriți cu noi vineri, 23 septembrie 2016, când Restaurantul Ritz va fi folosit exclusiv pentru seara.

Acest eveniment unic se va desfășura după cum urmează:

– Recepție cu șampanie Laurent Perrier si gustări canapé, in vecinătatea casei lui William Kent din secolul al XVIII-lea, stații de alimente cu purceluși de lapte întregi, carne de vita Wellington și fructe rafinate britanice de mare.

Recepția va beneficia de o atmosferă întreținută de talentata formație ‘The Wandering Hands’, susținută la nivel internațional de BBC Big Band. Reprezentația va începe de la ora 9.30 în restaurantul Ritz cu renumiții vocaliști Clare Martin, OBE și Iain McKenzie.

După, invitații se vor putea destinde cu o selecție de deserturi printre care se numără și Crêpes Suzette, mini sufleuri si sortimente de inghețată lichidă cu nitrogen, în Casa William Kent.

Trupa ‘Elle & The Pocket Belles’ va cânta swing în stil vintage în Camera de Muzică unde invitații vor putea să danseze cât e noaptea de lungă, beneficiind si de open bar.

Citește meniul aici

Ritz are unele dintre cele mai spectaculoase apartamente din Londra si peste jumatate dintre ele au posibilitatea de a se interconecta cu camere suplimentare formand până la șase dormitoare, ceea ce le face ideale pentru sejururile cu familia.

Pachetul Suite Dreams vine cu o reducere de 10%, iar la sosire veti fi intampinati de o sticlă de șampanie Ritz, mic dejun englezesc și acces gratuit la The Ritz Club.

Trafalgar Suite - part of Suite Dreams package

Deluxe Suite

Vremea frumoasa a sosit si terasa restaurantului este acum deschisa, asteptand oaspetii cu 3 feluri de mancare sau un meniu à la carte de la ora 12.30 pana la ora 2.00. Puteti vizualiza meniul aici.

Restaurant Terrace

In intervalul 3.30pm – 8.00pm terasa va servi cele mai bune șampanii însoțite de caviar și tartine sărate ușoare, inclusiv cornete de somon moscovit afumat. Această terasă retrasă are o frumoasă podea cu mozaic italian, cutii florale vibrante și umbrele de soare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here