Misiune de suport operativ – Sevilla

0
958

La 02 mai a.c., a debutat misiunea de suport operativ a unui ofiţer al Poliţiei Române, în colaborare cu Poliţia Naţională Spaniolă, în contextul bunelor relaţii de cooperare poliţienească dintre cele două state.

Momentul a fost marcat la sediul acestei structuri poliţieneşti, în prezenţa comisarului principal Dl. Andrés Martín Garrido Cancio, comandant al Poliției Naționale pe zona Andaluziei Occidentale, care cuprinde provinciile Sevilla, Huelva, Cadiz, Cordoba.

Demersul iniţiat de către Consulatul General al României la Sevilla, în colaborare cu Biroul Ataşatului de Interne din cadrul misiunii diplomatice române la Madrid beneficiind de sprijinul Poliţiei Naţionale Spaniole, are ca principal scop acordarea de suport şi asistenţă directă autorităţilor de resort spaniole, în asigurarea unui climat de ordine publică în zone cu afluenţă turistică sezonieră.

Mulţumim cu această ocazie autorităţilor poliţieneşti române şi spaniole pentru sprijinul acordat proiectului Consulatului General al României la Sevilla.

Mult succes ofiţerului de poliţie român!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here