Întâlnire CG Sevilla – Camera de Comerţ Cadiz (21 aprilie 2022)

0
864

În continuarea activităților de diplomație economică desfășurate de către Consulatul General al României la Sevilla, la 21 aprilie a.c. a avut loc întâlnirea dlui Bogdan Stănescu, consul general cu dl. Angel Juan Pascual, președintele Camerei de Comerț Cadiz.

La întâlnire au participat și dl. Fernando Estrella, consul onorific al României la Cádiz, dl. Miguel Urraca, Secretar general Camera de Comerț Cadiz și dl. Manuel Alvarez, director Relații Internaționale.

Principalul obiectiv al acestei reuniuni de lucru l-a constituit pregătirea organizării unei mese rotunde, la care vor participa membrii ai mediul de afaceri din provincia Cadiz, alături de CG Sevilla și Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul misiunii diplomatice române la Madrid.

Obiectivele urmărite prin organizarea acestui proiect sunt familiarizarea agenților economici locali cu mediul de afaceri românesc, cu accent pe potențialul țării noastre ca destinație pentru investițiile spaniole.

Inițiativa CG Sevilla, ce se va organiza în colaborare cu Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României la Madrid și Camera de Comerț Cadiz, vine în continuarea evenimentelor similare, ce au avut loc la Sevilla, Malaga și Merida, făcând parte din seria acțiunilor de promovare economică, dezvoltare și inițiere de noi proiecte în acest domeniu, între agenți economici români și mediul de afaceri din circumscripția consulară CG Sevilla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here