Minte nemteasca in exercitiul functiunii…

0
2214
Edward-Snowden

Atenție mare, creiere nemțești la lucru – agentul Schindler și publicația Bild au descoperit roata.  Adică se dau pricepuți în serviciile de informații – mai ales cele rusești…  Dacă cineva mai are îndoieli de relația dintre ruși și Snowden – înseamnă că s-a născut ieri.  Enjoy :))

Germanii de la Bild scriu faptul că autorul celebrelor dezvăluiri Wikileaks, Edward Snowden, este ofițer de informații al Rusiei. Jurnaliștii au stat de vorbă cu oamenii din serviciile secrete rusești și au aflat mai multe detalii despre cum funcționează sistemul în Rusia.

Cotidianul Bild susține că în servciile secrete rusești există o regulă, ca cei care primesc protecția Rusiei să împartă de bunăvoie informațiile deținute cu serviciile secrete.

Franz Klintsevich, un oficial al serviciilor secrete din Rusia recunoaște faptul că Snowden este ofițer de informații. ”Hai să fim sinceri. Snowden a făcut parte din serviciile secrete și asta este ceea ce fac servciile: împart informații. Dacă se poate obține ceva de la el, fiți siguri că se s-a obținut”, a spus oficialul rus.

Edward Snowden și reprezentanții lui susțin că acesta nu a adus în Rusia documentele Wikileaks și acesta ar fi motivul pentru care Snowden nu a oferit informații clasificate serviciilor secrete rusești. Cu toate acestea, protecția și prietenia de care Snowden s-a bucurat din partea Rusiei indică faptul că între aceștia există o relație de colaborare, notează Bild.

Autorul articolului din Bild, John R. Schindler, este un fost ofițer de informații și contrainformații din Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here