Mihail Genoiu, primarul PSD al Craiovei, a decis să-i dea lui Smiley, pentru 45 de minute de cântat, aproape 30.000 de euro!

0
1448

Petrecerea de Revelion reprezintă un moment de bucurie pentru români, marcat public prin muzică, focuri de artificii şi nu numai. De departe, artiștii sunt cei care câștigă sume considerabile pentru a participa la astfel de petreceri. Totul din generozitatea primăriilor muncipiilor reşedinţe de judeţ, care nu se sfiesc să achite sute de mii de lei pentru câteva ore de petrecere și voie bună, pentru a marca trecerea dintre ani.

Smiley este unul dintre cei mai în vogă artiști români la ora actuală. Prețurile pe care acesta le practică per concert sunt unele destul de piperate, însă de data aceasta pare că a devenit parcă mai scump ca niciodată.

Primăria Craiova, condusă până nu demult de Lia Olguţa Vasilescu, a pregătit un Revelion de lux, pe care a cheltuit nici mai mult, nici mai puţin de 370.548 lei fără TVA. Mihail Genoiu a ales artişti renumiţi să cânte pentru cei care vor dori să petreacă noaptea dintre ani în aer liber.

Smiley va pleca cu buzunarele pline de la Craiova pentru că a semnat un contract super profitabil. Pentru fiecare minut petrecut pe scenă a cerut aproape 30 de milioane de lei vechi, mai exact 29.440.000 de lei vechi. În total: 132.480 lei, adică aproape 30.000 de euro pentru 45 de minute.

Primăria din Craiova îl are invitat şi pe Adrian Sână. Fostul membru al trupei Akcent a cerut, şi a primit, 39.480 de lei pentru cele 45 de minute în care va cântă.

Petrecerea de Anul Nou va începe la ora 22.30, pe strada A.I. Cuza, în dreptul Universităţii din Craiova. Primul care va urca pe scenă va fi Adrian Sână. El va fi urmat de Smiley, aproape de miezul nopţii, după care va avea loc focul de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here