Victor Ponta, care în prezent conduce formaţiunea politică Pro România, îşi critică foştii colegi din PSD pe tema Fondului Suveran

0
651
El critică faptul că Hotărârea de Guvern pe acest subiect a fost publicată între Crăciun şi Revelion – adică „de Sărbători, ca hoţii!”.

„HOTIE PANA LA CAPAT – au promis Dragnea si gasca lui, „sponsorilor” din afara tarii / si se tin de cuvant! Eu sunt insa convins ca, mai devreme sau mai tarziu, toti cei care si-au pus semnatura pe aceste documente prin care poporul roman este jefuit de tot ce a mai ramas din avutia sa (
peste 15 miliarde de euro) vor raspunde civil si penal pentru faptele lor criminale! Si chiar daca Dragnea sau Valcov nu au semnat nimic – nu trebuie sa creada ca la inchisoare vor merge doar „trepadusii” lor!

Acum nu le este frica de justitie si de oameni! Trebuie neaparat sa vanda cat mai urgent actiunile la Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta,Transgaz,Transelctrica si tot ce a mai ramas in proprietatea Statului Roman! Fara niciun control public, fara Parlament, Curte de Conturi sau procedura transparenta!”, a scris pe Facebook fostul premier.

Ponta critica faptul ca Fondul Suveran nu are niciun control public, Parlament sau Curtea de Conturi. El a amintit ca legea de infiintare a fost declarata neconstitutionala de catre CCR, iar Comisia Europeana a transmis un avertisment ca nu se pot face vanzari netransparente. In plus, a ironizat planul social-democratilor, comparandu-l cu Fondul Suveran din Botswana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here