MGT Educațional vă propune EDUware, un catalog de soluții adresat zonei educaționale

0
1364

Influențați de mediul digital care îi înconjoară în diverse forme, elevii de toate vârstele sunt atrași de mijloacele moderne de comunicare, acestea devenind zona lor de confort. Cu noile soluții și tehnologii actuale, putem aduce acest mediu atractiv în sălile de clasa, reușind să transformăm procesul de predare într-unul interactiv, cu elevi prezenți, implicați și comunicativi.

Soluțiile audio-video și IT sunt din ce în ce mai prezente în scoli, liecee, universitati și chiar în gradinițe. Acestea asigură comunicarea informațiilor la momentul și locul potrivit  și administrarea documentelor sau datelor. Pe de alta parte, acestea reprezintă baza tehnologică pentru un stil nou de învatare prin metode interactive, inclusiv comunicarea la distanță prin videoconferință, soluție prin intermediul căreia elevii și studenții pot participa activ la întalniri și prezentări din locații diferite, apropiate sau  îndepartate, care altfel nu ar fi posibile.

Noi, MGT Educațional, susținem digitalizarea sistemului de învătămant din România și prin urmare propunem soluții bazate pe tehnologii noi, la cele mai bune prețuri, cu aplicabilitate directă în zona educațională.

Ne propunem ca prin această ofertă, extem de competitivă, să încurajăm instituțiile de învătământ și elevii acestora să experimenteze avantajele și beneficiile noilor tehnologii care se adresează celor implicați în procesul de educație, cadrelor didactice ca utilizatori ai soluțiilor, dar și managerilor de instituții de învătământ, ca factori de decizie.

Catalogul nostru conține soluții bazate pe display-uri interactive, table și videoproiectoare, care transformă învățarea într-o joacă creativă, soluții de tip avizier digital care permit actualizarea dinamică a conținutului, sistem de informare și management al sălilor de clasă, sisteme integrate pentru învățarea limbilor străine, soluții de supraveghere video și altele.

Catalogul va fi disponibil în format tiparit și electronic, pe site-ul MGT Educational și în rețeaua de parteneri. (vom reveni cu detalii)

Despre MGT

MGT Educațional este un furnizor important de tehnologie din România, specializat în distribuția de produse și soluții IT. Avem peste 20 de ani de experientă și expertiză și ținem pasul cu dinamica lumii digitale, orientându-ne din ce in ce mai mult spre soluții cu valoare adăugată.

Viziunea noastră este să fim un model eficient și un partener de încredere pentru clienții nostri.

Misiunea  noastră este aceea de a ne dezvolta și de a avea succes împreună cu partenerii nostri, îmbunătățind performanțele pe zonele de soluții în care avem expertiză, inovand din mers și ținând cont de nevoile și oportunitațile care apar în permanență.

De ce MGT?

Avem competențe extinse, dobândite în cei peste 20 de ani de experiență și expertiză în tehnologia IT.

Investim în parteneriate solide, pe termen lung, încheiate atat cu clienții cat și cu furnizorii, avand susținerea unor branduri  cu notorietate.

Venim cu un portofoliu perfomant de produse și soluții high tech: echipamente de prezentare, sisteme și componente storage, rețelistică și supraveghere, tablete grafice, printere, scannere, consumabile, periferice, accesorii optice, foto, video, echipamente de procesare bani, sisteme de pontaj și de acces.

În plus, vă oferim acces rapid la portofoliul de produse, la stocuri și preturi, in timp real, posibilitatea plasarii comenzilor online, interactiune rapida cu consultantii nostri, o gama larga de produse disponibile pe stoc, nivel extins de suport tehnic si logistic performant si nu in ultimul rand, livrari rapide.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here