La sfârşit de an, UNSICAR îşi recompensează performerii

0
2708
Bogdan Andriescu – Președinte UNSICAR
Bogdan Andriescu – Președinte UNSICAR

Luni, 11 decembrie 2017, începând cu ora 18:30, la Hotelul Athenee Palace, Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România (UNSICAR) organizează GALA PREMIILOR UNSICAR. Evenimentul aflat la a XV-a ediţie, a devenit, în timp, unul tradițional în piața de asigurări.

“Anul 2017 este un reper important pentru piaţa de asigurări, întrucât a fost marcat de schimbări legislative importante. Considerăm că actualele condiţii de piaţă ne motivează, mai mult decât oricând, să rămânem aproape unii de ceilalţi, pentru a depăşi împreună provocările cărora trebuie să le facem faţă în activitatea de zi cu zi”, ne-a declarat dl Bogdan Andriescu, preşedinte UNSICAR, în preambulul acestui prestigios eveniment.

În acest context, GALA PREMIILOR UNSICAR va reprezenta un moment de bilanţ pe parcursul căruia vor fi aduse în prim plan aspectele pozitive ale industriei de asigurări şi vor fi recompensate performanţele înregistrate în 2017.

La GALA PREMIILOR UNSICAR sunt aşteptaţi peste 200 de invitaţi, printre care se vor afla reprezentanţi ai companiilor de asigurări, ai companiilor de brokeraj în asigurări, ai asociaţiilor din piaţa financiară, ai Autorităţii de Supraveghere Financiară, ai ambasadelor, ai mass-media şi ai altor entităţi implicate în piaţă de asigurări şi pensii.

Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România (UNSICAR) a luat fiinţă în luna septembrie a anului 2000, la iniţiativa unui grup de 12 societăţi de intermediere şi consultanţă în asigurări, ca organizaţie non profit, neguvernamentală şi apolitică, având personalitate juridică în conformitate cu O.G.26/2000.

Scopul Uniunii constă în sprijinirea membrilor săi în creşterea  recunoaşterii publice a rolului activităţii intermediarilor şi consultanţilor în asigurări iar obiectivele sunt:

– Colaborarea atât cu societăţile de asigurări cât şi cu Autoritatea de Supraveghere Financiară în  pregătirea bazei legislative şi tehnice în domeniul asigurărilor;
– Crearea standardului de lucru, a normelor deontologice şi urmărirea creşterii nivelului calitativ al serviciilor prestate de membrii săi;
– Susţinerea membrilor în educarea şi instruirea personalului propriu;
– Susţinerea intereselor legitime ale membrilor săi în relaţiile cu terţii, inclusiv cu instituţiile de stat şi cu cele mass-media;
– Dezvoltarea relaţiilor la nivel naţional şi internaţional cu alte asociaţii şi organisme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here