IPhone 7 nu poate fi deblocat cu mănuși!

0
3684
Apple's iPhone 7
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 16: The new iPhone 7 is displayed on a table at an Apple store in Manhattan on September 16, 2016 in New York City. People around the globe waited in long lines to be among the first to purchase both the iPhone 7 and the iPhone 7 Plus. The phones offer longer battery life, faster browsing, a better camera and do not have a traditional headphone jack. (Photo by Spencer Platt/Getty Images)
Mulţi dintre utilizatorii de iOS s-au bucurat să audă că butonul Home de pe iPhone 7 este acum capacitiv, întrucât aceasta era una dintre componentele care cedau cel mai repede în cazul generaţiilor precedente. Folosirea IPhone 7 pe timp de iarnă este limitată
Eliminarea mişcării mecanice şi schimbarea procesului de deblocare de la „slide to unlock” la apăsarea butonului vine însă cu un dezavantaj neprevăzut: telefonul nu va mai putea fi deblocat folosind atunci când utilizatorii folosesc mănuşi.

Face contactul cu pielea imposibil

Cei care au pus deja mâna pe dispozitive au încercat să deblocheze iPhone 7 şi 7 Plus folosind tot felul de mănuşi, iar rezultatele nu au fost pozitive. Întrucât butonul este acum activat de inelul metalic folosit şi pentru TouchID, utilizarea de mănuşi face contactul cu pielea, care serveşte drept conductor de electricitate, imposibil. Nici măcar noua funcţie „Raise to wake” nu ajută foarte mult în această situaţie. Aceasta doar porneşte ecranul telefonului, însă deblocarea lui tot necesită o apăsare fizică a butonului Home.

Acest lucru nu este tocmai nou pentru cei care au folosit în ultimii ani autentificarea cu ajutorul senzorului de amprentă TouchID, însă le va da bătăi de cap şi acestora în anumite situaţii. În cazul în care nu poţi folosi TouchID, există posibilitatea de a introduce o parolă, însă de la iOS 10, acest ecran de autentificare apare doar după apăsarea butonului.

Limitare pe timp de iarnă

Cu siguranţă, această problemă nu va fi atât de gravă pentru toţi utilizatorii, însă va limita cu siguranţă utilizarea smartphone-ului pe timp de iarnă. Cei mai afectaţi vor fi probabil cei care locuiesc în zone mai reci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here