ANAF scoate la licitație un teren al lui Robert Negoiță

1
3283
robert_negoita
Agenția Națională de Administrare Fiscală scoate la licitație un teren cu o suprafață de 402 metri aparținând lui Robert Sorin Negoiță, potrivit unui anunț publicat pe site-ul instituției. Negoiță are datorii de 232 milioane de lei la bugetul de stat.

Licitația este programată în data de 29 septembrie, la ora 10:00, iar prețul de pornire este 84.800 lei.

Ce spune ANAf

,,ANAF — Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București — Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ilfov, organizează licitație publică în vederea vânzării, conform art. 250 alin. (1) din Legea 207/2015, privind Codul de procedura fiscală, în data de 29.09.2016, ora 10:00, la sediul din București, str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 10, sector 3, pentru un imobil situat în Splaiul Unirii nr. 9, localitatea Popești Leordeni, județul Ilfov, proprietate a debitorului Negoiță Robert Sorin’, se arată în anunț. Conform ANAF, este vorba despre un teren intravilan în suprafață de 402 metri pătrați. Prețul de pornire al licitației este prețul de evaluare — 84.800 lei. La prețul de adjudecare se va aplica TVA-ul aferent, conform legislației în vigoare.

Taxa de participare de 10%

La licitație se vor prezenta oferte de cumpărare scrise cu prețul de pornire, subliniază ANAF. ‘Odată cu depunerea ofertei, se va prezenta și dovada plății taxei de participare de 10% din prețul de pornire al licitației în contul RO10TREZ4215067XXX002833 la Trezoreria Operativa Ilfov, beneficiar AJFP Ilfov, împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant (dacă ofertantul nu participă direct la licitație), pentru persoane juridice de naționalitate română (copie după certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul Registrului Comerțului), pentru persoanele juridice străine (actul de înmatriculare tradus în limba română), pentru persoanele fizice române (copie după actul de identitate), pentru persoane fizice străine (copie după pașaport), dovada, în original, emisă de creditorii fiscali că nu au obligații fiscale restante de plată, atât la bugetul central de stat, cât și la bugetele locale. Ultima zi de depunere a dosarelor este 28 septembrie 2016 ora 15:00’, informează Agenția.

Cam puțin la ce datorii are Negoiță

Conform celor mai recente date ANAF, Robert Sorin Negoiță are datorii de peste 232 milioane lei la bugetul de stat. Este cam puțin însă scoaterea acestui teren la ce datorii are omul de afceri la stat!

1 COMMENT

 1. Carevasazica o ‘recuperare’ de cam … 0,03% dintr-un prejudiciu de 232 milione de lei, nu-i asa?!?
  Absolut … FAAA – BUUU – LOOOOOS !!!
  Sint convins ca Negoitza ride cu sughituri ca l-ati … expropriat asa de tare!
  Si asta doar daca terenul ala se si vinde la asa pret.
  Ca poate nu se prezinta nimeni la vreo 2-3 termene si atunci or sa ajunga astia de la ANAf sa ia, conform legii, doar vreo … 21.200lei!
  Adica cam cit …un garaj la periferie sau … un loc de veci la ‘Bellu’…
  …Tot la periferie!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here