În afacerea Tel-Drum, DNA deţine înregistrări catastrofale pentru Liviu Dragnea şi mai mulţi lideri PSD

0
1796

“Dacă DNA va da drumul la acele înregistrări, soarta lui Dragnea şi a PSD este pecetluită”, a scris pe facebook Gelu Vișan, lider al PMP și comentator politic.

Vişan nu a explicat în ce condiţii au fost făcute aceste înregistrări, potrivit site-ului Flux24.ro. Conform ultimelor decizii ale CCR înregistrările realizate pe siguranţă naţională ar fi nule în instanţe.

Statul Paralel i-a întins o capcană lui Dragnea şi PSD-ului; Dacă Liviu Dragnea va fi condamnat, PSD/ul se prăbuşeşte odată cu el, nu trebuie să mai dau argumente de ce, lăsând la o parte că orice eşec al guvernării îl va face responsabil tot pe Liviu Dragnea. Aşa cum am spus, DNA deţine înregistrări catastrofale pentru Liviu Dragnea şi mai mulţi lideri PSD în afacerea Tel-Drum.

Dacă DNA va da drumul la acele înregistrări, soarta lui Dragnea şi a PSD este pecetluită. Azi, dacă ar fi jucat inteligent, Dragnea ar fi delegat o parte din putere, chiar voit, doar pentru a diminua presiunea asupra sa. În felul în care a procedat, Dragnea şi-a pus o ţintă pe piept. Aşa cum am scris, indiferent de înţelegerile pe care le are, probabil Liviu Dragnea va fi condamnat, moment în care PSD se va prăbuşi, iar coaliţia PSD-ALDE va pierde puterea, în favoarea, probabil a unui guvern de Uniune Naţională, sau a unui guvern tehnocrat II. In acel moment, mai ales dacă Dragnea va a fi urmat de câţiva lideri, PSD va face implozie.Credeţi că Iohannis şi Koveşi vor rata o asemenea „oportunitate politică?” Puţin Probabil. Liviu Dragnea va păţi ce a păţit Victor Ponta, cu deosebirea că el va trage şi PSD-ul după el, a scris Vişan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here