În acest weekend are loc la Bucureşti  târgul Imobiliarium unde vor fi prezentate 22.000 de locuinţe noi

0
790

Cererea de locuinţe noi din Bucureşti şi împrejurimi este de aproximativ 45.000 de unităţi, din care aproape jumătate vor fi prezentate în cadrul târgului Imobiliarium care va avea loc între 17-19 mai,  în incinta parcării BricoDepot Băneasa.

Potrivit Imobiliarium, expoziţia imobiliară cu cel mai mare număr de dezvoltatori – expozanţi, ediţia din 17 – 19 mai va cuprinde circa 22.000 de locuinţe, peste jumătate din cererea de locuinţe noi din Capitală şi împrejurimi. De asemenea, această ediţie vine în întâmpinarea vizitatorilor cu o componentă de educaţie financiară, respectiv instrumente dedicate de educaţie financiară.

Adrian Stănescu, Project Manager Imobiliarium: 

„Fiind un târg dedicat sectorului rezidenţial, ne-am concentrat, încă de la prima ediţie, pe rigurozitatea procesului de selecţie, respectiv promovarea dezvoltatorilor şi ansamblurilor care pun accent pe calitatea construcţiilor. Aşadar, la cea de-a cincea ediţie Imobiliarium, aducem în atenţia vizitatorilor peste 22.000 de imobile, ce reprezintă peste circa 50% din cererea de noi locuinţe propuse spre vânzare în zona Bucureşti – Ilfov, multe dintre acestea însoţite de extra beneficii şi discounturi.”

Locuinţele disponibile sunt grupate în 87 de ansambluri rezidenţiale şi cumulează peste 1.200.000 de m.p. utili, din portofoliul a 65 de dezvoltatori. De asemenea, oferta actuală propune şi o gamă variată de beneficii, precum facilităţi tehnologice, construcţii din materiale sustenabile locuri de parcare, bucătării mobilate sau finisaje, incluse în preţ. Totodată, pe timpul desfăşurării evenimentului, cei interesaţi de achiziţionarea unei locuinţe pot obţine anumite reduceri.

Începând cu ediţia din această primăvară, Imobiliarium mizează pe componenta de educaţie financiară a vizitatorilor aducând în atenţia acestora şi un calculator financiar, disponibil în cadrul evenimentului, cu rolul de a recomanda vizitatorilor costurile optime ale unei locuinţe, raportate la veniturile proprii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here